رویداد تخصصی طعمدهندهها بهمنظور حمایت و توانمندسازی شرکتهای دانشبنیان و با حمایت ستاد توسعه زیستفناوری معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاستجمهوری برگزار شد.
نوشیدنی بخش جداییناپذیر صنعت مواد غذایی محسوب میشود. میلیاردها نفر در سراسر جهان روزانه از یکی از انواع نوشیدنی سرد یا گرم استفاده میکنند. امروزه نوآوریهای صنایع نوشیدنی موجب رشد و توسعه چشمگیر نوشیدنیها شده است. کارخانههای تولید نوشیدنیها، پردازش نوشیدنیها و بستهبندی نوشیدنیها حلقه تکمیلکننده این صنعت پرطرفدار هستند، در کنار این موارد استفاده از طعمدهندهها در صنایع نوشیدنی از موارد مهم و قابلتوجه است.
بنا بر اعلام مرکز معاونت علمی، فناوری و اقتصاد دانشبنیان ریاست جمهوری، در این رویداد اهدافی از قبیل شناسایی، حمایت و توانمندسازی شرکتهای دانشبنیان در حوزه طعمدهندههای نوشیدنی مطرح بود که حدود ۷۰ نفر از متخصصین و نمایندگان شرکتهای دانشبنیان حوزه نوشیدنی و طعمدهندهها در آن حضور داشتند.
ستاد توسعه زیستفناوری، در کنار فراهم کردن بستر رشد و برنامهریزی راهبردی و ارزیابی پیشرفت زیستفناوری در کشور، حمایت از شرکتهای دانشبنیان را در محور اصلی فعالیتهای خود قرار داده است.