طرز تهیه نان سیب زمینی هندی بدون خمیر مایه گاتو سیب زمینی دستور پخت به خانه برمیگردیم.
پیراشکی یانان سیب زمینی یکی از غذاهای خوشمزه و مجلسی است که میتوانید به عنوان پیش غذا هم از آن استفاده کنید
مواد لازم پیراشکی یا نان سیب زمینی
آموزش پیراشکی یا نان سیب زمینی توسط خانم شبنم مدیر دهقان (مربی آشپزی)
موادلازم خمیر
آرد ۴۵۰ گرم (۳ پیمانه)
مخمر خشک فوری ۶ گرم (۲ ق چ)
شکر ۱۰ گرم (۲ ق چ)
آب ۱۵۰ میلی لیتر (سه پنجم پیمانه)
نمک ۱۰ گرم (۲ ق چ)
شیر ۱۵۰ میلی لیتر (سه پنجم پیمانه)
روغن مایع ۴۵ میلی لیتر (۳ ق س)
موادلازم میانی:
سیب زمینی ۷۰۰ گرم (۴ عدد)
هویج ۱۰۰ گرم (یک عدد متوسط)
نمک ۱ ق چ
پیازچه ۵ ساقه
کره ۱۵ گرم (۱ ق س)
فلفل سیاه کمی
مرحله اول
برای تهیه پیراشکی سیب زمینی ساده ابتدا سیب زمینیها را به همراه ۲ پیمانه آب داخل یک قابلمه مناسب میریزیم و روی حرارت زیاد قرار میدهیم تا سیب زمینیها آبپز شوند. در ادامه سیب زمینیها را پوست میگیریم.
مرحله دوم
حالا سیب زمینیها را به صورت داغ له میکنیم و کره را به همراه مقداری نمک، فلفل سیاه و زردچوبه اضافه میکنیم و به خوبی ترکیب میکنیم تا کره و ادویهها به خورد سیب زمینی بروند. در ادامه جعفری خرد شده را به کاسه اضافه میکنیم.
مرحله سوم
در این مرحله آرد را دو مرتبه الک میکنیم، سپس کم کم به مواد اضافه میکنیم و مخلوط میکنیم تا خمیری نرم و یکدست به دست بیاید. ممکت است نیاز نباشد کل آرد را اضافه کنیم، پس حتما آرد را کم کم اضافه میکنیم.
مرحله چهارم
حالا روی خمیر را با سلفون میپوشانیم و به مدت ۳۰ دقیقه در دماس محیط استراحت میدهیم تا چسبندگی خمیر کمتر شود. پس از گذشت این زمان خمیر را بین دو نایلون آرد پاشی شده قرار میدهیم و با وردنه به صورت یکدست پهن میکنیم.
مرحله پنجم
حالا با کاتر گرد خمیر را قالب میزنیم و درون هر خمیر به دلخواه موادی سیب زمینی و هویج و تره را قرار میدهیم و لبههای خمیر را روی هم بر میگردانیم و با چنگال کمی فشار میدهیم تا لبههای خمیر به هم بچسبند.
بیشتر بخوانید:آموزش مراحل پخت کاپ کیک کاراملی +فیلم
مرحله ششم
در این مرحله یک تابه گود روی حرارت قرار میدهیم و مقداری روغن اضافه میکنیم، سپس پیراشکیها را درون روغن داغ میاندازیم تا سرخ شوند. در ادامه پیراشکیها را روی دستمال حولهای قرار میدهیم تا روغن اضافی شان گرفته شود.
آموزش پیراشکی سیب زمینی
منبع: چی شی نی