حجاب نمادی است که بیان میکند به چه اعتقاد داری و تا چه حد به اعتقاد خود پابیندی.
لباس تو چه می گوید؟
درست یا غلط در خیابان که راه می رویم، این لباس ماست که قبل از هر چیزی به صدا در می آید که من کیستم؟
حجاب
زن هستم یا مرد؟ کودک هستم یا انسان عاقل و بالغ؟ به اصولی معتقدم یا خیر؟ حتی وضع مالی من چگونه است و خیلی سئوالات دیگران از روی وضعیت لباس ظاهری من مشخص می شود.
پوشش ظاهری هرانسانی بیانگر اعتقاد درونی اوست و انسان مسلمان چون پوشش را وسیله ای برای پرستش حق و تقرب به او می داند ازاین رو لباسی می پوشد که خداپسند بوده ،با فرهنگ دینی و اسلامی او سازگار باشد چراکه پوشش هرجامعه ای نشان دهنده فرهنگ آن جامعه و نشان دهنده شخصیت آنان می باشند .
زن مسلمان، با حجاب مشخص می شود که کیست و اعتقاداتش چگونه است، حجاب پرچم اسلام و مارک معروف یک بانوی مسلمان است.
با حجاب شدم چون حجاب سمبل دین اسلام است!
سوزآن کارلاند، در منطقه فیرم ونت اُسترالیا متولد شد.در 12 سالگی به سوی موسیقی کشیده شد و دروس مذهبی را کنار گذاشت ولی در 14 سالگی دوباره به کلیسا پیوست، کلیسایی که به گفته خود او افرادش ادعا می کردند که شبها خدا با آنها صحبت می کند او دیگر نمی توانست این چیزها را تحمل کند و برخلاف سابق همانند دیگر نوجوانان همسن و سال خود به جشنهای شبانه و مسافرتهای طولانی نمی رفت.
در سن 17 سالگی تصمیم گرفت که در مورد ادیان تحقیق کند که صد البته اسلام شامل این لیست نبود.
به گفته او دین اسلام طوری برایش ترسیم شده بود که نشان می داد دینی خشونت طلب است.!!!
حجاب سمبلی برای زن مسلمان به شمار می رود
"به نظرمن در مورد مسأله حجاب کمی بزرگنمایی شده است؛ حجاب برای من مانند این است که به خدا نزدیک شده ام و سمبلی برای زن مسلمان به شمار می رود، و یک زن به این طریق اعلام می کند که او نماینده دینش است."
او دراین باره می گوید:" دین اسلام توجه مرا به خودجلب کردکه درتلویزیون برنامه های مستندی را در مورد دین اسلام می دیدم و یا مقالاتی را راجع به دین اسلام در روزنامه ها میخواندم؛ تصمیم گرفتم در این مورد نیز به تحقیق بپردازم .
اسلام ما را به رحمت و مودت بین همدیگر دعوت می کرد و از همه مهمتر مسئله ای که مرا به خود جذب کرد مسئله عقل و جسد و روح است که در مسیحیت هرکدام به مانند یکی از ارکان است اما در اسلام این سه عامل از هم جدا نیست.
یادم می آید هنگامی که می خواستم مسلمان شوم تمام دوستان و خانواده ام را از این اتفاق با خبر کردم علی الخصوص مادرم که بر حسب اتفاق شبی که من مسلمان شدم مادرم گوشت خوک سرخ کرده بود تا برای شام مصرف کنیم اما وقتی مادرم متوجه شدکه من دیگر مسلمان هستم و نمی توانم دستپخت او را بخورم به گریه افتاد و مرا در آغوش کشید.بعد از چند روز من محجبه شدم."
دوستان با حجاب زیادی دارم
"متأسفانه بعد از اینکه حجاب را گذاشتم در خیابانها با تنگ نظری مواجه شدم و بعضی از دوستانم با من قطع رابطه کردند اما اینک که بعد از پنج سال از اسلام من گذشته است و من به سن بیست و چهارسالگی رسیدم دوستان زیادی اَعم از مسلمان و غیر مسلمان دارم .شوهرم نیز مسلمان است که در استرالیا به دنیا آمده است."
"من اکنون عضو فعالی در جامعه هستم که به اسم اسلام در کلیساها و مدارس غیراسلامی سخنرانی میکنم کما اینکه به پناهندگان نیز کمک می کنم.
زن نمونه سال شدم
من هیچگاه تسلیم نشده ام و هرگز نیز از اینکه مسلمان شده ام پشیمان نیستم."
پایان نامه ای درباره تبعیض جنسیتی در غرب
سوزان دکترای خود در مورد بررسی مبارزه ی زنان مسلمان غربی با تبعیض جنسیتی در درون جامعه و فرهنگ شان است نوشته است و می گوید: «با این که مسیر زندگی من همیشه آرام و راحت نبوده است؛ اما هیچ گاه تسلیم نشده ام و هرگز نیز از این که مسلمان شده ام، پشیمان نیستم.»
او به همراه همسرش در برنامه ای تلویزیونی به عنوان مجری و طراح و برنامه ریز حضور دارد، همسرش نیز عضو شورای نویسندگان و مجریان برنامه است. این برنامه قسمت هایی از زندگی مسلمانان استرالیایی را نشان می دهد، مثلاً با نشان دادن مشکلات اعتقادی ای که مسلمانان در جوامع غربی با آن روبه رو هستند، و ارائه ی راه کارهایی ساده و خلاقانه، لبخند را بر چهره ی تماشاچیان می نشاند.
زن تاثیر گذار در دنیا
در سال 2009 نام سوزان کارلاند در لیست «500 مسلمان تاثیرگذار در دنیا» قرار گرفت و در همان سال توسط سازمان ملل متحد و سازمان حمایت از گسترش مسلمانان به عنوان یکی از «رهبران مسلمان فردا» انتخاب شد. سوزان بارها در رسانه های استرالیایی در مورد اسلام و مسلمانان صحبت کرده است.
او هم چنین به سرتاسر استرالیا سفرکرده و با مسلمانان و غیرمسلمانان در مورد موضوعات بین المللی ای از قبیل: اسلام، زنان مسلمان، تجریبات مسلمانان استرالیایی سخن گفته است. به غیر از این ها او در پارلمان مذاهب جهانی در لندن و در محل اجتماع تخصصی مسلمانان در مالزی نیز به ایراد سخنرانی در مورد اسلام پرداخته است.
سفیر «مؤسسه ی خیریه ی بین المللی رویاهای دست یافتنی»
سوزان هم چنین به عنوان سفیر «مؤسسه ی خیریه ی بین المللی رویاهای دست یافتنی» که به هدف توان مندسازی و حفاظت از کودکان یتیم مبتلا به ایدز در سوئیس راه اندازی شده است، خدمت می کند.
او مسئولیت هیأت مدیره ی سازمان زنان در استرالیا را نیز به عهده دارد و یکی از به وجود آورندگان سرویس حمایت از ره یافتگان ویکتوریاست و برنامه ریزی شورا را نیز به عهده دارد. سوزان در دانشگاه موناش نیز به عنوان استاد راهنما و سخنران در زمینه ی مطالعات جنسیتی، سیاست و جامعه شناسی با نگرش ویژه بر روی زنان مسلمان، فعالیت می کند.
سوزان با حضور در برنامه ی پرسش و پاسخ ( Q and A) که از شبکه ی بی بی سی پخش می شود و با موضوع ممنوعیت برقع در استرالیاست، در پاسخ به این سؤال که «شما موافق اید که پوشاندن صورت مانعی است برای ارتباط با سایر افراد، و شناختن و آشنا شدن با خود فرد؟ »
بیشتر بخوانید:چرا غرب با حجاب زنان مشکل دارد؟
گفت: «به نظر من هر شخصی در زندگی اش یک سری انتخاباتی دارد و نباید او را مجبور کرد کاری را انجام دهد، چیزی را بپوشد یا چیزی را نپوشد.» سوزان عاشق اسلام و مسلمانان است و با جرأت و بدون هیچ شک و ابهامی می گوید که «مسلمانان شگفت انگیزترین افرادی هستند که در زندگی ام با آن ها روبه رو شده ام و این مسلمانان هستند که باعث شده اند من به کلی جامعه را پس نزنم.»
منابع : تبیان، باشگاه خبرنگاران