رئیس مرکز بهداشت کیش گفت: بازدیدهای روزانه از مراکز تهیه، توزیع و عرضه موادغذایی با هدف پیشگیری از بیماری های منتقله از آب و غذا در جزیره کیش انجام می شود.
وی خاطرنشان کرد: افزایش نظارت بر مراکز تهیه، توزیع، عرضه و فروش مواد غذایی و نمونه برداری از مواد غذایی حساس، نظارت بر اماکن عمومی و جمع آوری مواد غذایی و آشامیدنی با هدف شناسایی اقلام تاریخ مصرف گذشته و غیرمجاز و خارج کردن از چرخه توزیع از مهمترین اقدامات مداوم کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت کیش است.
دکتر رضانیا تصریح کرد: کارشناسان بهداشت محیط مرکز بهداشت روزهای تعطیل نیز با جدیت در جزیره کیش از مراکز مختلف بازدید میکنند.
وی گفت: ساکنان و گردشگران میتوانند گزارشهای بهداشتی خود را با شماره تلفن ۴۴۴۲۳۳۱۱ در ساعات اداری و یا از طریق سامانه ۱۹۰ در تمامی ساعات شبانه روز به کارشناسان مرکز بهداشت کیش مطرح کنند.