خطیب جمعه مشهد:
نبوغ و بینش، ویژگی جوان ایرانی
آیت الله علم الهدی گفت: امروز به برکت این انقلاب، از شرق تا غرب عالم، همه جوان ایرانی را به اختراع، نبوغ و بینش برتر و برگزیدهاش میشناسند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، مرکز خراسان رضوی، نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی امروز در خطبه سیاسی نماز جمعه این هفته مشهد که با حضور پرشور
زائران و مجاوران در رواق امام خمینی (ره) حرم مطهر رضوی برگزار شد، افزود: جوانان ایرانی
همه دنیا را از محصول دانشبنیان خود بهرهمند کرده اند تا جایی که بیش از ۲۰ محصول فناور، صنعتی و دانشبنیان ایرانی به سرتاسر عالم و حتی کشورهای توسعهیافته همچون آلمان صادر میشود.
آیتالله علمالهدی گفت: البته مستکبران میخواهند آثار، برکات و دستاوردهای این جوانان به دنیا نرسد، اما همانطور که رهبر معظم انقلاب فرمودند «تحریم و ترور نشان داد پیشرفت جوانان ایرانی خارقالعاده است» و این زمانی به اوج خود میرسد که میبینیم در دل تحریم، جوان ایرانی است که به برکت انقلاب و خون شهدا موشک هایپرسونیک میسازد.
وی در بخش دیگری از سخنانش با اشاره به امضای تفاهمنامههای همکاری متقابل میان ایران و ونزوئلا برای افزایش چهار برابری صادرات ایران در سفر اخیر رئیسجمهور ابراز کرد: اخیراً صادرات ایران به ونزوئلا چهار برابر شده و از عرصههای علمی و نظامی گرفته تا اقتصادی در حال پیشرفت هستیم. مردم هم این پیشرفت را لمس میکنند، زیرا همه پیشرفتها به نحوی هدفگذاری شده که در نهایت گره از سفره مردم باز کند.
خطیب جمعه مشهد تاکید کرد: ایران اسلامی به دنیا ثابت کرد که همه عالم، چهار کشور اروپایی نیست و لازم نیست یک ملت با نگرش ذلیلانه از همه دستاوردهایش دست بکشد تا چهار کشور اروپایی به او توجه کنند.
نماینده ولی فقیه در خراسان رضوی بیان کرد: غرب هیچوقت به تعهدات خود وفادار نبود. این تجربیات ما در چالش هستهای است که رهبر معظم انقلاب هم در سخنرانی اخیر خود به آن اشاره داشتند تا در تاریخ ثبت شود به حرف اروپا و آمریکا نمیتوان اعتماد کرد و ضربههای بسیاری هم که ما متحمل شدیم، به خاطر اعتماد بیجای کسانی بود که دوست داشتند اعتماد کنند تا با پذیرش برجام، تحریمها برداشته شود درحالی که از روز آغاز مذاکرات برجامی تا زمان امضای نهایی آن، تحریمها چند برابر افزایش یافته بود.
وی گفت: مردم باید بدانند که پیشرفتهای رو به جلو مقطعی نیست و در انتها به گرهگشایی از سفره آنها ختم خواهد شد. این گرهگشایی که در حالت کلی درگرو چهار شرط «هدایت نقدینگیها بهطرف تولید بهوسیله دولت و مردم»، «اقدام سریع دولت در تنظیم بازار خصوصاً در اقلام اساسی»، «حرکت رسانهای در جهت تصویر پیشرفتها و اجتناب از آمارهای غیرمستند» و «مدیریت مصرف و هزینه بهوسیله مردم» است.
آیت الله علم الهدی همچنین با اشاره به فرارسیدن ۲۶ خردادو سالروز شهادت شهدای حزب موتلفه اسلامی اظهار کرد: محمد بخارایی، حاج صادق امانی، رضا صفار هرندی و مرتضی نیک نژاد، چهار عزیز بزرگواری بودند که در چنین روزی از سال ۱۳۴۴ یعنی در ابتدای نهضت امام (ره) به شهادت رسیدند.
وی افزود: نکته ای که در شهادت این شهدا وجود دارد و باید به آن توجه شود، حرکت این چهار شهید است که با همکاری بعضی دوستان همچون عالم بزرگوار مرحوم آیتالله محمدباقر انواری صورت گرفت تا برکتی ایجاد کند که براساس آن، مردم در برابر نظام ستمشاهی تکلیف خود را بدانند.
عضو مجلس خبرگان رهبری با بیان اینکه مبارزه برای پیروزی انقلاب مقدس این ملت بیش از ۱۵ سال به طول انجامید، خاطرنشان کرد: در این زمان طولانی، آنچه باعث میشد نهضت استمرار پیدا کند، حرکتهای مجاهدانه بههمپیوسته و پردامنه بود. از جمله همین مصادیق جهادگری، ترور حسنعلی منصور است که بهوسیله این چهار شهید صورت گرفت، زیرا جنایت وی از جمله فرازهای تاریخ معاصر است که اگر پاسخ داده نمیشد، شاید نهضت این ملت در مبدأ شکلگیری خود دفن میشد.
وی ادامه داد: با گذشت بیش از ۴۵ سال از پیروزی انقلاب اسلامی، نباید شرایط به نحوی رقم بخورد که رفتهرفته نقاط عطف این نهضت مورد فراموشی قرار بگیرد. تاریخ ایران باید بداند که منصور یک مزدور نابکار انگلیس بود و کاری که وی انجام داد و باعث شد تا امام فقط چند ماه پس از آزادی، نهضت را پرهیجانتر ادامه دهند، مسئله کاپیتولاسیون یا همان لایحه مصونیت مستشاران آمریکایی بود که آن را به مجلس ملی برد و به تصویب رساند تا بر مبنای آن، آمریکاییها در ایران دست به هر جنایتی بزنند، از محاکمه مصون باشند و رسیدگی به جرم آنها در حیطه صلاحیت محاکم آمریکا بماند، اما اگر شاه ایران یک سگ آمریکایی را زیر گرفت، باید به اشد مجازات برسد. این لایحه را منصور ملعون تنظیم کرد و نتیجه آن، خروش امام (ره) بود که براساس آن، این چهار ایثارگر با نهایت شجاعت او را به درک واصل کردند و خودشان هم در سال ۱۳۴۴ به شهادت رسیدند.