دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی گفت: در جلسه شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی با عضویت جامعه الزهرا و حوزه علمیه خواهران در شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده، موافقت شد.
وی با تاکید بر نقش مهدکودکها در تربیت کودکان افزود: از ۸ میلیون کودک کشورمان، یک و نیم میلیون نفر از مهدکودکها استفاده میکنند، اگر بتوانیم برای مهدکودکها برنامه ویژهای داشته باشیم نتیجه آن را در آینده خواهیم دید.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با تاکید بر ارتباط شورای فرهنگی اجتماعی زنان و خانواده شورای عالی انقلاب فرهنگی با جامعه الزهرا و حوزه علمیه خواهران گفت: در نشست شورای معین شورای عالی انقلاب فرهنگی با عضویت جامعه الزهرا و حوزه علمیه خواهران، موافقت شد.
حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه با اشاره به چابکسازی دبیرخانه این شورا اضافه کرد: برای چابکسازی دبیرخانه ستادهای چهارگانه فعال و در ذیل این ستادها میزهای تخصصی ایجاد شدند، اعضای جامعه الزهرا میتوانند در میزهای مربوط عضو شوند و دغدغههای خود را مطرح کنند چراکه تصمیمسازی از طریق این ستادها و میزهای تخصصی انجام میشود.
وی با تاکید بر وظایف شورای عالی انقلاب فرهنگی در راهبینی، راهسنجی، راهبردی و راهبری ادامه داد: اعضای جامعه الزهرا میتوانند در این زمینهها نیز به شورا کمک کنند.
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی درباره راهاندازی مرکز رصد دبیرخانه شورای عالی انقلاب فرهنگی، تصریح کرد: این مرکز متشکل از مراکز رصد دستگاههاست و در حوزههای مختلف گزارشهای دقیقی را به دبیرخانه ارائه میدهد که مورد استفاده قرار میگیرد.
حجت الاسلام والمسلمین خسروپناه با تاکید بر حکمرانی، گفت: اکنون در کشور با خلاء الگوی حکمرانی مواجه هستیم در این زمینه نهادهایی مثل جامعه الزهرا میتوانند به کمک شورای عالی انقلاب فرهنگی بیایند تا الگوی مناسبی، طراحی شود.
وی همچنین با اشاره به انقلاب پلتفرمها اضافه کرد: در این زمینه باید مشخص کنیم که چه میخواهیم و قرار است برنامه ما در زمینه پلتفرمها چه باشد.
لزوم اهتمام جامعه الزهرا به تربیت مجتهد و فیلسوف
دبیر شورای عالی انقلاب فرهنگی با اشاره به فعالیت دیرینه جامعه الزهرا توصیه کرد که باید به فکر تربیت مجتهد و فیلسوف باشید، تاکنون جامعه الزهرا توانسته فرهیختگان زیادی را تربیت کند، اما در زمینه تربیت مجتهد با چالش مواجه هستیم.
حجت الاسلام و المسلمین خسروپناه تاکید کرد: جامعه الزهرا باید افرادی را داشته باشد که بتوانند به شبهات فمینیستی پاسخ دقیق دهند چراکه نیاز امروز جامعه است. اگر این افراد معرفی شوند میتوانیم در اختیار دانشگاهها بگذاریم که با دانشجویان برای رفع شبهات در ارتباط باشند.
در این نشست همچنین حاضران بر استفاده از زنان حوزوی در بحثهای فرهنگی، ارتباط حوزه و دانشگاه و برگزاری دورههای کوتاه مدت، تاکید کردند.