جشنواره پخت ماهیان و آبزیان در سازمان جهاد کشاورزی استان قم برگزار شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز قم؛ در این جشنواره ۱۷ آشپز از کارمندان سازمان جهاد کشاورزی استان میز هایی از ماهی و میگو های پخته شده به روشهای مختلف چیدند که هفت آشپز به عنوان طبخ کننده بهترین ماهی ها معرفی و از آنها با اهدا لوحی تقدیر شد .
در این جشنواره طاهری مدیر شیلات سازمان جهاد کشاورزی استان قم گفت : سازمان شیلات کشوری،استان قم را به عنوان نخستین استان میزبان اجرای آزمایشی این طرح اعلام کرده و برای اجرای این ابلاغیه اینچنین جشنواره ها با هدف بیان مزایا و فواید مصرف ماهی برگزار می شود.
وی ادامه داد :مصرف ماهی در کشور ۱۳ کیلوگرم، در استان قم هفت کیلوگرم و در سطح جهانی ۲۴ کیلوگرم است.