سمبوسه خرمایی یک شیرینی خوشمزه و مقوی است که می توانید به راحتی درست کنید و لذت ببرید.
آموزش سمبوسه خرمایی توسط خانم شهرزاد احمدی (مربی آشپزی)
مواد لازم
خمیر باقلوا به تعداد لازم
کره یا روغن برای چرب کردن خمیر مقداری
مواد میانی:
خرما ۱۰۰ گرم چرخ شده
ارده ۲۰ گرم
پودر هل ۱ ق چ
پودر گل سرخ ۱.۲ ق چ
پودر نارگیل ۱.۴ پیمانه
عرق بیدمشک برای مرطوب کردن مواد میانی به مقدار لازم
مغز گردو خرد شده ۵۰ گرم
عسل ۱ ق س
مواد روکش:
شکلات آب شده ۵۰ گرم
روغن ۲۰ گرم
کنجد ۲۰ گرم
طرز تهیه سمبوسه خرما
بعد روی آن را بپوشانید و در جای گرم بگذارید تا مایه خمیر فعال شود. در ظرف مناسبی، آرد را الک کنید و مایه خمیر عمل آمده، تخممرغ و ادویهها را به آن بیفزایید و مخلوط کنید.
حالا در حدود ۵دقیقه آن را ورز دهید تا خمیر نرم و لطیفی به دستآید. سپس روی خمیر را بپوشانید و یک ساعت استراحت دهید تا حجم آن دو برابر شود.
بیشتر بخوانید:آموزش مراحل پخت کاپ کیک کاراملی +فیلم
اکنون روی یک سطح صاف و آردپاشی شده، خمیر را باز کنید و با قالب گرد قالب بزنید و وسط خمیر را مواد میانی بگذارید و دور آن را مانند قطاب بپیچید و در روغن کنجد سرخ کنید. اکنون سمبوسهها را در صافی بچینید تا روغن اضافی آنها گرفته شود.
روش تهیه مواد میانی:
خرما و گردو را با هم مخلوط کنید.
فیلم آموزش سمبوسه خرمایی توسط خانم احمدی