معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی با اشاره به سند تحول راهبردی افق پنج ساله ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۶ سازمان دارالقرآن کریم، گفت: در این سند، سه وظیفه جدید شامل ارتقای آموزش، تدبر و تفسیر؛ گفتمان سازی و فرهنگ سازی مفاهیم پایهای و تولید محتوای قرآنی در راستای جهاد تبیین، تعریف شده است.
وی تاکید کرد: در مبارزه و مواجهه دستگاه توحید و دستگاه طاغوت، انبیا حقیقت و سرمایه معارفی را از راه کلام وحی در جامعه نشر داده و در تاریخ ماندگار کردند.
معاون فرهنگی و تبلیغ سازمان تبلیغات اسلامی تصریح کرد: دستگاههای فعال در زمینه قرآن، اگر بخواهند نقش خود را دقیق و درست ایفا کنند باید با پیدا کردن حقیقت ناب، ساختار خود را بر اساس آن بنا و سپس متناسب با این ساختار آن را اجرا کنند تا بر مردم اثر گذار باشد.
حجت الاسلام والمسلمین عزت زمانی با تأکید بر اینکه سازمان دار القرآن الکریم موظف است از لحاظ محتوا به همه عرصهها ورود کند گفت: وظیفه ماست تا محتوا، الگو و ساز و کار اجرا را هم از قرآن استخراج کنیم تا محتوای این کتاب آسمانی در زندگی مردم نقش آفرین باشد.
عضو هیئت امنای سازمان دارالقرآن الکریم با اشاره به سند تحول راهبردی افق پنج ساله ۱۴۰۲ تا ۱۴۰۶ این سازمان که بر اساس منویات رهبر انقلاب اسلامی در حوزه جهاد تبیین و تدبر در آیات قرآن تنظیم شده است، افزود: در این سند، سه وظیفه جدید شامل ارتقای آموزش، تدبر و تفسیر؛ گفتمان سازی و فرهنگ سازی مفاهیم پایهای؛ و تولید محتوای قرآنی در راستای جهاد تبیین، تعریف شده است.
حجت الاسلام عزت زمانی با اشاره به رویکرد جدید سازمان دارالقران الکریم بر تمرکز و اولویت دادن به مفاهیم، معنا و محتوای ناب اسلامی برگرفته از قرآن، گفت: تلاش شده است با قرار گرفتن گروه جدید در کنار گروه با تجربه پیشین، این خط محتوایی باز شود.
وی با بیان اینکه هدف این سازمان تثبیت استفاده از محتوای ناب قرآنی در بخشهای مختلف حوزه تبلیغ است، ابراز امیدواری کرد با راهبری استادان، مؤثران و راهنمایان عرصه قرآن، بتوانیم این مسیر را با موفقیت طی کنیم.