قرار است با افزایش جوجه ریزی در تیرماه، روزانه ۵۳ تن مرغ در استان تولید شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز خراسان شمالی ؛ معاون امور دام سازمان جهاد کشاورزی استان گفت: نیاز سالانه مردم استان به گوشت مرغ، ۲۷ هزار تن است که ۲۱ هزار تن آن، در استان تولید و شش هزار تن دیگر از استانهای دیگر تامین میشود.
مهدی شکاری افزود: کمبود در این زمینه در اثر حادثهای بود که منجر به تلف شدن بخشی از مرغها در دو روز گذشته بود که با توزیع مرغ منجمد، این مشکل برطرف شد.
وی گفت: قرار است با افزایش جوجه ریزی در تیرماه، روزانه ۵۳ تن مرغ در استان تولید شود.
هم اکنون مرغ به قیمت ۷۳ هزار تومان در بازار بجنورد توزیع میشود و به شهروندان هم توصیه شده که در موقع خرید، به برچسب کشتارگاه که روی بسته درج شده، دقت کنند.