نشست حکمرانی مدیریتی در ورزش امروز با حضور وزیر ورزش در دانشگاه تهران برگزار میشود.
وی در خصوص مفهوم حکمرانی در ورزش، افزود: در دهههای اخیر سرمایه گذاری خوبی در حوزه ورزش انجام شده است، دانشگاهها رشد کرده اند و سالهاست رشته تربیت بدنی در دانشگاهها شکل گرفته و نشریههای علمی با استنادهای علمی دنیا وجود دارد. مربیگری توسعه پیدا کرده، ساخت و سازهای خوبی انجام شده و اماکن ورزشی زیادی در کشور داریم که اینها همه نیازمند ارتباط بیشتر این مجموعهها با هم است.
فرزاد حمیدی گفت: حکمرانی در ورزش شکل میگیرد تا ظرفیتهای موجود در ورزش کشور در کنار هم قرار بگیرند تا شاهد یک نظام در ورزش باشیم، در این عرصه یک تقسیم کار ملی شکل گرفته تا بتوانیم از آنچه امروز افتخاراتی در مجامع بین المللی و ورزش همگانی کسب کردیم بیشتر بدست بیاوریم.
دبیر نشست حکمرانی مدیریتی در ورزش افزود: دانشگاه تهران امروز بر اساس وظیفه کارآفرینی، مسئولیت پذیری و در راستای مسئولیت اجتماعی در پی کار علمی است و همکاری ویژهای با حوزه ورزش شکل گرفته است.
وی گفت: نتایجی که امروز در حوزه مدیریت در کشور شاهد هستیم ماحصل خروجی دانشگاههاست، امروز در دانشگاهها از نظر علمی اتفاقات خوبی افتاده و در بحث تامین نیرو خدمات بسیار خوبی برای ورزش ملی انجام شده است؛ و اگر در دهههای اخیر کمتر اتفاق افتاده اشتباه استراتژیک بوده که نتوانستیم به شکل یک منظومه ترکیبی در کنار هم باشیم. حکمرانی در ورزش میتواند این ضعف را برطرف کند.
فرزاد حمیدی تصریح کرد: ما امروز مدیران ورزشی متخصص در ورزش داریم که در کنار تجربههای ورزشی تجارب علمی هم دارند و امروز روسای دانشگاه تهران، دانشکده تربیت بدنی و حمکرانی ورزش با همکاری هم به دنبال آن هستند تا در ادامه سلسله نشستهای تخصصی که در سالهای ۱۴۰۰ و ۱۴۰۱ برگزار شده رشته فوق لیسانس و دکترای حکمرانی در ورزش را در دانشگاه تهران برنامه ریزی کنند و در نشست امروز ایدهها و نظرات مدیران و متخصصان ورزشی برای نحوه انتخاب واحد و دروس این رشته با صاحب نظران بحث و بررسی می شود تا با ظرفیتی که در دانشگاه تهران وجود دارد حتی با امضا تفاهم نامهای در خصوص آموزش آزاد و یا رشته دانشگاهی، مدیران ورزش را در کشور آموزش دهد.