برای ساخت تعدادی از مجموعه های تلویزیونی از فناوری شبیه سازی استفاده می شود. بهره گیری از این فناوری ضمن کاهش تعداد افرادی که درگیر فرایند تولید می شوند، هزینه های ساخت را نیز کاهش می دهد.
وی درباره مزیتهای این روش افزود: فناوری شبیه سازی مزیت هایی بسیار زیادی دارد به عنوان یک تهیه کننده میخواهید کار کنید اگر به شیوه سنتی کار کنید به علت تعداد عوامل و هزینه بسیار زیاد، لوکیشن و تعداد عناصری که به نوعی زمان بر است باعث می شود که یک مجموعه در دو یا سه سال ساخته شود، اما با این روش کار تغییر کرده و با استفاده از نرم افزاهایی امکان تولید سرعت می بخشد و هزینه ها کاهش می یابد.
غفاری گفت: به عنوان مثال برای یک میدان بزرگ در یک صحنه از یک فیلم یا سریال که نیاز به جمعیت زیاد دارد می توان با این فناوری آن جمعیت را تولید کرد می دهید هر غیرممکنی، ممکن می شود. به عنوان مثال در سریال «مهیار عیار» که در چهارباغ اتفاق افتاد، ما چهارباغ را شبیه سازی کردیم یا در سریال «موسی» کاخ فرعون یا رود نیل با این روش ساخته شد.
وی افزود: در این روش تولید از همون فیلم نامه نویسی که شروع میشود همان اونجا دکوپاژ می شود، استودیو در اختیار تیم سازندگان است و کار تولید میشود و با این روش سرعت تولید بالا میرود و نیازی نیست مثل روش سنتی تمام عوامل از همان روز اول تا آخر در کنار هم باشند.
غفاری درخصوص بازخورد این کار در بین دست اندرکاران تولید و سریال سازان هم گفت: که این عوامل به نوعی دافعه دارند و جدی نمیگیرند و احساس می کنند که قرار است جای آنها گرفته شود در صورتی که ما آمده ایم یه تحول در ساختار تولید ایجاد کنیم به نفع تولید.