برداشت زردآلو و قیسی طلایی از ۴۳۵ هکتار باغهای بخش مرکزی شهرستان کاشان آغاز شد.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما ،اصفهان؛ مسئول تولیدات گیاهی جهاد کشاورزی شهرستان کاشان میانگین برداشت این محصول را در هر هکتار حدود ۱۰ تا ۱۵ تن بیان و پیش بینی کرد امسال حدود چهار هزار تن زردآلو و قیصی از باغهای این شهرستان برداشت شود.
خانم زارع گفت: از گوشت این میوه محصولاتی همچون پوره زردآلو، کمپوت، شربت غلیظ، لواشک و مربا تهیه میشود.
قیسی سرشار از ویتامینها و برای درمان بیماری سیروز و بیماریهای کبدی بسیار مفید است.