برداشت محصول زراعی گندم و جو از ۵ هزار و ۵۰۰ هکتار مزارع لنده به صورت دستی، مکانیزه و نیمه مکانیزه آغاز شد.
بیژنی افزود: در سال زراعی ۱۴۰۱-۱۴۰۲ با همکاری خوب کشاورزان و ثبت نام در دو طرح کشت قراردادی و طرح جهش تولید در دیمزارها با سطح ۵ هزار و ۳۲۰ هکتار از اراضی کشاورزی شهرستان غلات کشت شده است.
وی ادامه داد: بارشهای به موقع و خوب امسال، توزیع نهاده شیمیایی به موقع، اجرای دستورالعملهای کارشناسی باعث شد علاوه بر کیفیت میانگین برداشت در اراضی آبی ۴ تن و دیم ۲ تن محصولات مرغوب برداشت شود.
بیژنی گفت: طبق برآورد حاصل از کل گیری غلات توسط کارشناسان جهادکشاورزی این شهرستان پیش بینی برداشت حدود ۱۰ هزار تن محصولات جو و گندم توسط کشاورزان را داریم.
وی افزود: برداشت گندم و جو در گرمای طاقت فرسای شهرستان لنده به صورت دستی کاری سخت و مشقت آفرین است که با ورود دستگاههای مختلف برداشت نظیر کمباین و کته بر این مشکل تا حدود زیادی رفع شده است، ولی به دلیل افت زیاد برخی مردم نیز همانند شیوههای سنتی با جمع کردن محصول در یک نقطه به وسیله تراکتور اقدام به جداسازی محصول و کاه میکنند.
بیژنی اضافه کرد: کشاورزان گندم مازاد بر مصرف خود را از طریق تعاونی روستایی و اداره غله در شهرستان کهکیلویه به سیلوهای در نظر گرفته شده تحویل دهند.
شهرستان لنده بیش از ۵هزار ۵۰۰ هکتار زمین زراعی است که از این رقم در بیش از ۴ هزار هکتار گندم و هزار و ۵۰۰ هکتار جو به شیوه سنتی و مکانیزه کشت میشود.
لنده دارای بیش از ۲۳ هزارنفر جمعیت و شغل اصلی مردم این شهرستان کشاورزی و دامداری است.