کله جوش غذای ساده ای است که در نقاط مختلف ایران پخته می شود. کله جوش ترکی ، زنجانی، قزوینی، اصفهانی و تهرانی، از این جمله می باشند.
به گزارش سرویس وبگردی خبرگزاری صدا و سیما، کله جوش یکی از انواع غذاهای خوشمزه و ساده ایرانی است که امروزه با مواد متنوعی درست میشود، برای مشاهده آموزش کامل طرز تهیه کله جوش ساده در ادامه با ما همراه باشید.
حالا پیاز را به تابه اضافه میکنیم، سپس تفت میدهیم تا پیاز سبک و شیشهای شود. در ادامه پوست سیر را جدا میکنیم، سپس رنده کرده و به تابه اضافه میکنیم، به تفت دادن ادامه میدهیم تا رنگ سیر تغییر کند.
حالا ۱ تا ۲ لیوان آب به مواد حاوی تابه اضافه میکنیم، سپس اجازه میدهیم به مدت ۱۰ دقیقه با حرارت ملایم جوش بزند. در این حین کشک را درون یک کاسه میریزیم، سپس به آن ۱ لیوان آب اضافه میکنیم تا رقیق شود.
وقتی کنارههای تابه ریز جوش زد، تابه را از روی حرارت بر میداریم و اجازه نمیدهیم کشک بجوش آید. کله جوش به صورت تلیت شده میل میشود. در ادامه کله جوش را درون ظرف مورد نظر بریزد و به همراه نان خشک سرو کنید.