معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان : بیش از ۱۰ هزار هنرمند خوزستانی در رشتههای مختلف صنایع دستی فعالیت دارند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما استان خوزستان، شکراله قاسمی اظهارکرد: خوزستان از هنرمندان به نامی در حوزههای مختلف صنایع دستی برخوردار است که در رشتههایی از جمله کپو بافی، گلیم بافی، حصیر و بوریا، سفال و سرامیک، معرق، تولیدات چرمی، پوشاک و زیورآلات سنتی، تراش و سنگ، احرامی بافی، صنایع چوبی و. فعالیت میکنند.
وی ساماندهی فعالیتهای انفرادی به سمت کارگاههای گروهی را ازجمله اولویتهای صنایع دستی عنوان کرد و افزود: سال گذشته در بخش تولیدات انفرادی برای سه هزار و ۳۰۰ نفر، کارگاه تولیدی ۳۰ فقره پروانه و ۸۶۶ کارت شناسایی صنعتگری صادر و تمدید شده است.
قاسمی با اشاره به آموزشهای عمومی صنایع دستی در رشتههای مختلف در استان بیان کرد: بیش از سه هزار نفر از این آموزشها در شهرهای مختلف خوزستان و نیز زندانها استان بهرهمند و گواهی آموزشی دریافت کرده اند.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان با اشاره به این که دبیرخانه شهر ملی کپو بافی در دزفول راهاندازی شده است بیان کرد: همچنین فعالیتهایی به منظور راه اندازی بازارچه یا نصب المان در ورودی شهر، نام گذاری خیابانها و معرفی رشته صنایع دستی دیگر شهرهای از جمله شهر"رفیع" از توابع شهرستان هویزه در دست پیگیری است.
وی همچنین با اشاره به برگزاری نمایشگاه هفته صنایع دستی از روز دوشنبه هفته جاری بیان کرد: این نمایشگاه با حضور ۳۰ صنعتگر در بازارچه صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی استان برگزار میشود.
معاون صنایع دستی اداره کل میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی خوزستان با اشاره به احیاء برخی رشتههای منسوخ شده صنایع دستی بیان کرد: دو رشته رنگرزی و نخ ریسی سنتی جز رشتههای در حال منسوخ هستند که با برقراری کلاسهای آموزشی ۲۵۰ نفر در این دو رشته آموزش دیدند.
قاسمی ادامه داد: همچنین تلاش شد با برگزاری کارگاه نمد مالی در باوی، آهنگری سنتی و چلنگری در بازارچه صنایع دستی اهواز، به احیاء این رشتهها کمک شود.