استاندار مازندران: با افرادی که هنجارشکنی فرهنگی انجام دهند، قاطعانه برخورد خواهد شد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، استاندار مازندران در کارگروه عفاف و حجاب استان گفت: در دیار علویان که ۱۰ هزار و ۴۴۰ شهید آلاله برای حفظ ارزشهای اسلامی جان خود را تقدیم انقلاب کردند، اجازه نخواهیم داد افراد سازمان یافته دست به ناهنجاریهای اخلاقی بزنند و قاطعانه با هنجارشکنان برخورد میشود.
حسینی پور با بیان اینکه با توجه به ورود مسافران در فصل تابستان یکی از مباحث مورد توجه رعایت ارزشهای دینی و اسلامی است، افزود: طرح سالم سازی دریا امسال هم مانند سالهای قبل انجام میشود و با کمک فرمانداران و شهرداران ساحلی برنامه ویژه و خدمات رسانی بهتر برای شهروندان و مسافران ارائه میشود.
او با اشاره به اینکه بخش محدودی از جامعه قصد هنجارشکنی دارند و برابر قانون با این افراد برخورد میشود، ادامه داد: در موضوع ناهنجاریهای اخلاقی صرفا با پدیده بی حجابی یا بدحجابی مواجه نیستیم و با تشکیل مداوم جلسه و برنامه ریزی لازم میتوان اهداف دشمن را شناسایی کرد.
استاندار مازندران گفت: ساز و کارهایی باید فراهم کنیم که در این ساز و کارها همه مردم در امنیت کامل به گردشگری در دریا، جنگل و حتی روستاها بپردازند.
حسینی پور از مسئولان مرتبط و فرمانداران شهرهای استان خواست تا همایشی برای آموزش به ناظرین برگزار شود و دستگاههای امنیتی گزارشهای دقیقی ارائه کنند تا با کمک آن برنامه ریزیهای لازم انجام شود.
فعالیت ۴ هزار و ۵۰۰ ناظر برای مقابله با هنجار شکنی
فرمانده سپاه کربلا مازندران هم در این جلسه با بیان اینکه حدود ۴ هزار و ۵۰۰ ناظر دارای کدرهگیری را ثبت کردیم و میتوانند تخلفات را ثبت کنند، گفت:این ناظران در سه ماه امسال ۴۷ هزار تخلف را ثبت کردند.
سردار مسلمی افزود: در مجموعه سپاه آموزشهای لازم به آمران معروف داده شد و آنها در همه شهرها در قالب گروههای ۹ نفره در ساعات و مکان مشخصی به هنجار شکنان تذکر لسانی میدهند.
او گفت: به ۲۵ گروه فرهنگی که از گروههای داوطلب بسیجی هستند، در سواحل به کارگیری میشود تا مانند پارسال محیطی امن همراه با آرامش برای مردم فراهم شود.
فرمانده سپاه کربلا مازندران با بیان اینکه حدود هزار و ۵۰۰ ناظر بر اصناف را در مازندران به کارگیری کردیم و از ظرفیت آنها بهرهمند هستیم، افزود: در حوزه مجازی با بهره گیری از سازمان اطلاعات در سه ماه اول امسال ۲۰ صفحه مجازی که هنجارشکنانه فعالیت میکردند، توقیف شد.
همراهی مالکان و متصدیان اماکن عمومی با پلیس
فرمانده انتظامی مازندران نیز در این جلسه گفت: در مازندران بیش از ۹۰ درصد مالکان و متصدیان اماکن عمومی همراهی لازم را با پلیس دارند.
سردار مفخمی با بیان اینکه بیشترین چالش در معابر عمومی بوده که شامل سواحل و تفرجگاهها است، افزود: این هنجارشکنان از سوی دوربینهای هوشمند و ابزارهای نظارتی هوشمند شناسایی میشوند و بار اول برای آنها پیامک ارسال میشود.
او با اشاره به اینکه هر فردی در فضای مجازی ناهنجاری کند شناسایی شده و با آن برخورد قانونی انجام میشود، گفت: برنامه ریزی کردیم که طرحهای پاکسازی نقاط آلوده با هدف ایجاد امنیت و آرامش برای مردم اجرا شود.
فرمانده انتظامی مازندران افزود: راه اندازی سامانه نظارت مردمی و پاکسازی نقاطی که در آن جا هنجار شکنی میشود در قالب طرح ظفر از دیگر برنامههای مهم نیروی انتظامی مازندران است.