۳۹ فرآورده تولیدی استان چهارمحال و بختیاری نشان حلال دریافت کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما چهارمحال و بختیاری؛ مهدی پژوهش مدیرکل استاندارد استان گفت: ۳۹ فرآورده تولیدی استان در یکسال اخیر موفق به دریافت نشان حلال شده است که نقش مهمی در افزایش صادرات، ارزآوری و ایجاد اشتغال در استان داشته است.
وی مقابله با کمفروشی را رسالتهای سازمان استاندارد اعلام کرد و گفت: میزان کمفروشی در کشور بهطور میانگین ۳۹ درصد است این در حالی است که این میزان در استان خیلی ناچیز و کمتر از پنج درصد است که با تذکر و اخطار مورد پیگیری قرار میگیرد.
پژوهش ، تدوین یک مورد استاندارد بینالمللی در استان را از مهمترین اقدامات این اداره کل در یکسال اخیر برشمرد و گفت: پایش خدمات در هشت حوزه خدماتی هتل ها، مهمانسراها، میدان میوه و ترهبار، پایانههای مسافربری، بهزیستی، مدارس و قالیشویی، ایجاد آزمایشگاه برای محصولات خاص، کسب جایزه ملی کیفیت و نشان حلال از دیگر توفیقات استاندر سال گذشته بوده است.
مدیرکل استاندارد چهارمحال و بختیاری، تصویب بسته تحولی و اجرای آن از اردیبهشت امسال به مدت یکسال را از مهمترین اقدامات کشور و استان در حوزه استاندارد عنوان کرد و گفت: این بسته ۴۶ بند دارد و افزایش کمی و کیفی تولیدات، پایداری رشد تولید کیفی و نظارت بر تولیدات و ارائه خدمات را مهمترین هدف خود قرار داده است.
پژوهش، حفظ ایمنی، بهداشت و سلامت را مهمترین هدف استاندارد از انجام نظارتهای خود برشمرد و افزود: انجام این رسالت رضایتمندی مردم را به دنبال خواهد داشت.
وی، همکاری مراکز دانشگاهی و علمی برای ارتقای استاندارد محصولات تولیدی و خدماتی را خواستار شد و افزود: اگر بخواهیم ضریب ارتقای کیفیت محصولات و افزایش صادرات کشور را افزایش دهیم میطلبد تا به بحث استاندارد و مشارکت مراکز علمی توجه بیشتری شود.