فرمانده انتظامی شهرستان طبس از کشف محموله سنگین لاستیک قاچاق به ارزش ۸ میلیارد ریال در این شهرستان خبر داد.
به گزارش خبرگزاری صداو سیمای خراسان جنوبی، سرهنگ مریمی گفت: مأموران انتظامی طبس اخباری مبنی بر حمل محموله سنگین لاستیک قاچاق از طریق محورهای مواصلاتی این
وی افزود: مأموران هنگام کنترل خودروهای عبوری در محورهای مواصلاتی شهرستان طبس به یک دستگاه کامیون که از"بیرجند به تهران" در حال حرکت بود مشکوک شدند و جهت بررسی بیشتر خودرو را متوقف کردند.
فرمانده انتظامی شهرستان طبس گفت: مأموران پس از هماهنگی با مقام قضائی در بازرسی از کامیون ۲۹۰ حلقه لاستیک قاچاق کشف کردند که ارزش لاستیکهای قاچاق کشف شده برابر نظریه کارشناسان مربوطه، ۸ میلیارد ریال برآورد شده است.
سرهنگ مریمی افزود: مأموران در این خصوص یک دستگاه خودرو توقیف و یک متهم دستگیر که به همراه پرونده جهت سیر مراحل قانونی به مراجع قضائی معرفی شد.