جایگاه مشاوران زن در دولت سیزدهم تشریفاتی نیست
معاون رئیس جمهور در امور زنان و خانواده گفت: در گذشته در برخی ادارات، ساختار مشاوران زن کاری تشریفاتی بود، اما یکی از کارهایی که در دولت سیزدهم انجام شد این است که مشاوران و مرتبطان با معاونت از حالت تشریفاتی خارج شوند.
به گزارش
خبرگزاری صداوسیما، انسیه خزعلی معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده در جلسه هم افزایی بسیج خواهران و دفاتر امور بانوان دستگاههای اجرایی با بیان اینکه در سال اول دولت اهتمام داشتیم تا ساختار مشاوران زن ارتقا پیدا کند، افزود: در سال ۹۲ این پست از مشاوران گرفته و تبدیل به احکام انشائی شد.
وی گفت: نخستین کاری که در ستاد ملی زن و خانواده تصویب شد ارتقای جایگاه مشاوران زن بود که مشاوران متناسب با بزرگی و کوچکی دستگاه و نوع کاری که برعهده دارند در سطح معاون وزیر یا مدیرکل باشند.
معاون رئیسجمهور در امور زنان و خانواده با اشاره به اینکه در سال دوم دولت، تلاش شد تا مشاوران زن دستگاهها باید در جلسات شوراها شرکت کنند، افزود: اگر جایی مشکلی یا نقصی است، این شما مشاوران هستید که باید پیگیری و مطالبه حقوق خود را بکنید.
خزعلی با بیان اینکه در گذشته در برخی ادارات ساختار مشاوران زن کاری تشریفاتی بود، گفت: یکی از کارهایی که ما در سال اول انجام دادیم این بود که مشاوران و مرتبطان با معاونت از حالت تشریفاتی خارج شوند و در سال دوم یک درصد بودجه را تصویب کردیم که به مسئله زن و خانواده اختصاص پیدا کند.
وی افزود: ما در حال نوشتن آئیننامه این یک درصد هستیم که نیاز است مشاوران طرحها و پیشنهادهای خود را بدهند که در شورای هماهنگی، طبق آییننامه و اولویت بودجه اختصاص پیدا کند.
این استاد دانشگاه گفت: بسیج بهترین بازوی عملیاتی برای طرحهای مشاوران زن است.
خزعلی افزود: موضوع جهاد تبیین را جدی بگیرید. در شرایطی قرار دادیم که کشور در جنگ سخت ترکیبی است و در بحثهای اقتصادی، رسانهای و سیاسی درگیر یک جنگ هستیم. دشمن با نفوذ تلاش میکند که مفاهیم و خواستههای خود را محقق کند. این همبستگی و همدلی بین بانوان میتواند در مقابله با دشمن تاثیرگذار باشد.