معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی استان بوشهر از تولید ۳۴ هزار تن گوشت مرغ در استان خبر داد.
وی با اشاره به افزایش ظرفیت تولید مرغ در استان اظهار داشت: هم اکنون حدود ۲۰۰ واحد مرغداری با ظرفیت ۷ میلیون قطعه در استان فعال است که بر اساس برنامهریزی اقدام به جوجهریزی و پرورش مرغ و ارائه به بازار میکنند.
قطبی اضافه کرد: علاوه بر این یک واحد مرغ مادر با ظرفیت ۲۰ هزار قطعه و یک واحد جوجهکشی با ظرفیت ۲۵ میلیون قطعه برای تولید جوجه یک روزه در حال فعالیت است.
وی گفت: در سال گذشته ۳۴ هزار تن گوشت مرغ در استان تولید و روانه بازار شد.
قطبی توان تولید گوشت مرغ در استان را مورد اشاره قرار داد و افزود: ظرفیت ایجاد شده در واحدهای مرغداری گوشتی استان توان تولید ۵۰ هزار تن گوشت مرغ در سال دارد و چنانچه شرایط بازار اجازه دهد بهراحتی این ظرفیت ایجاد شده قابل فعال شدن است.
وی از تکمیل حلقههای صنعت مرغداری در استان خبر داد و بیان کرد: حلقههای ارزش در زنجیره صنعت مرغ هر سال در حال کامل شدن و امید است امسال ۲ واحد مرغ مادر و یک واحد جوجهکشی که وظیفه تأمین جوجه یکروزه واحدهای گوشتی را بر عهده دارند به واحدهای موجود اضافه شود.