معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش از تمهیدات لازم برای ارائه تسهیلات کم بهره و بدون بهره به هنرمندان حوزه صنایع دستی از سوی وزارت میراث فرهنگی، گردشگری و صنایع دستی با رایزنی این سازمان خبر داد.
وی با اشاره به اقدامات انجام شده برای ارتقا صنایع دستی در سازمان منطقه آزاد کیش و وزارت میراث فرهنگی، صنایع دستی و گردشگری، افزود: کیش این ظرفیت را دارد تا با صنایع دستی بومیان و جوامع محلی شامل آداب و رسوم، باورها و آئینهای خاص خود تلفیق شود.
رمضانی با بیان اینکه در حوزه صادرات نیز بستر برای فعالان صنایع دستی فراهم است، گفت: جزیره کیش با دارا بودن ۵۲ هتل فعال و بیش از ۵۰ هتل در حال ساخت و بیش از ۳۰۰ مرکز پذیرایی میتواند مقصد خوبی برای ارائه صنایع دستی کیش، کشور و هرمزگان باشد.
وی تصریح کرد: وجود ۲۷ تک نشان از جمله شهر تاریخی حریره با قدمت بیش از هزار سال در کیش نیز میتواند به عنوان ظرفیتهای فرهنگی و اقتصادی قابل توجه، در امر فروش اینگونه صنایع دستی به ما کمک کند تا پذیرای گردشگران خارجی از سراسر دنیا باشیم.
معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش گفت: در حوزه زنان برای هنرمندان علاقمند به صنایع دستی برنامههای بلند مدت، کوتاه مدت و میان مدت در نظر گرفته شده است.
رمضانی بر رونق نظام طراحی، بسته بندی، صادرات و نشان سازی، بستر سازی برای آموزشهای خاص در حوزه صنایع دستی کیش تاکید کرد.
وی با اشاره به اهمیت و جایگاه ارزنده هنرمندان صنایع دستی، افزود: امیدواریم با تلاش و همکاری دست اندرکاران در سال ۱۴۰۲ عملکرد این حوزه نسبت سال گذشته پیشرفت قابل توجهی داشته باشد.
معاون گردشگری سازمان منطقه آزاد کیش نسبت به ارائه تمهیدات و تسهیلات بانکی، احیای صنایع دستی منسوخ شده، ایجاد نمایشگاههای دائمی فروش محصولات و صنایع دستی بانوان کیش و بستر سازی برای صادرات و یا حضور گردشگران خارجی با رایزنی وزارت میراث فرهنگی و اتاق بازرگانی تاکید کرد.