سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران گفت: میتوان ظرفیتهای خاموش در دانشگاه آزاد اسلامی را در راستای سند تعالی، روشن کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما؛ نشست هیات رئیسه دانشگاه آزاد اسلامی واحد تهران جنوب، با حضور دکتر جواد محمدی سرپرست دانشگاه آزاد اسلامی استان تهران، مرتضی محمدی مدیرکل نظارت، ارزیابی، بازرسی و رسیدگی به شکایات منطقه ۱۰ دانشگاه آزاد اسلامی، محمدحسین ظهوری سرپرست اداره کل حراست، علی اکبر زندی مدیر روابط عمومی استان تهران و هیات رئیسه در واحد تهران جنوب برگزار شد.
دکتر محمدی ضمن تبریک ولادت حضرت ثامن الائمه (ع) و تسلیت سالروز ارتحال بنیانگذار کبیر انقلاب اسلامی حضرت امام خمینی (ره) گفت: مردم در حال حاضر باورشان نسبت به نظام و انقلاب در مقایسه با مردم زمان اول انقلاب بیشتر است و منسجمتر و با آگاهی و ایمان راسخ در خط انقلاب ایستاده اند. مردم شریف ما با وجود تمامی مشکلات، چالش ها، تحریمها در حوزههای مختلف اجتماعی، سیاسی، بین الملل و اقتصادی که دشمنان انقلاب ایجاد کرده اند بیش از گذشته در صحنه حاضر میشوند که نمونه بارز آن را در راهپیمایی ۲۲ بهمن سال گذشته و یا روز قدس شاهد بودیم.
سرپرست دانشکاه آزاد اسلامی استان تهران بیان کرد: در دانشگاه آزاد اسلامی ظرفیتهای خاموشی در بخشهای مختلف وجود دارد که میتوانند در راستای تحقق پیشرفت علم و فناوری، نشاط علمی، اجتماعی، سیاسی و فرهنگی روشن شوند.
عضو هیئت مرکزی جذب دانشگاه آزاد اسلامی، با اشاره به سند تعالی و تحول دانشگاه آزاد اسلامی اظهار کرد: باید با در نظر داشتن اهداف و مسیرهای تعیین شده این سند را سر لوحه کار قرار دهیم و خود را ملزم به اجرای آن بدانیم. یکی از اهدافی که در سند تعالی دانشگاه آزاد اسلامی تعریف شده، مرجعیت علمی، فرهنگی، سیاسی و اجتماعی است و دانشگاه آزاد اسلامی با این ظرفیت عظیم منابع انسانی، مادی و معنوی که در اختیار دارد قطعا میتواند آن را محقق کند و اگر مدیریت ما با نگاه جهادی همراه باشد قطعا این اهداف دست یافتنی است.
وی با تاکید به لزوم برگزاری دورههای آموزشی دانش افزایی و توانمند سازی اساتید هیات علمی دانشگاه ادامه داد: توانمندسازی اعضای هیئت علمی و اجرای برنامههای مرتبط با آن یکی از ابزارهای مهم ایجاد تغییر و تحول در آموزش است که معاونت آموزشی و دفتر نهاد مقام معظم رهبری در واحدها، این دورهها را به طور مستمر و با استفاده از جدیدترین روشها و ابزارهای تبلیغاتی با جدیت بیشتری برگزار نمایند.
دکتر محمدی در ادامه با اشاره به لزوم افزایش تعامل با مراکز آموزش عالی و بخش خصوصی گفت: ما باید در پیشرفت علم و فناوری نقش ایفا کنیم، این نقش میتواند در قالب کار گروهی و هم افزایی با دیگر مراکز آموزش عالی و بخش خصوصی بسیار موثر باشد و در راستای اقتصاد دانش بنیان برای کشور راهگشا باشد.
دکتر حسینی در ابتدای جلسه ضمن معرفی معاونین حاضر در جلسه با اشاره به میزان بدهیهای واحد، تقسیم بندی دانشکده ها، ساختمانها و املاک فعال و غیر فعال به تشریح وضعیت واحد پرداخت.