تعویض نکردن پلاک در هنگام خرید و فروش خودرو ممکن است درد سر ساز شود.
سرهنگ محمدی توضیح داد: از سال ۸۳ تاکنون، ملاک اِعمال جرایم رانندگی، پلاک خودرو بوده؛ به طوری که برابر با قانون، اگر فکِ پلاک قبلی و نصب پلاک جدید انجام نگیرد و خودرو به خریدار تحویل داده شود، در این صورت، از نظر سیستم شماره گذاری، مالک اصلی همچنان فروشنده است و تخلفات نیز به نام او ثبت میشود.
وي افزود: لازم است فروشنده و خريدار، قبل از نقل و انتقال خودرو به همراه يکديگر به يکي از مراکز تعويض پلاک مراجعه و پلاک جديد به نام خريدار نصب کنند.
رئيس پليس راهنمايي و رانندگي استان گفت: يکي از مشکلاتي که برخي فروشندگان خودرو به علت دادن وکالت با آن مواجه مي شوند، فک نکردن پلاک توسط خريدار است که در برخي مواقع، خريدار پس از اخذ وکالت از فروشنده، پلاک را تعويض نمي کند و با همان پلاک قبلي تردد مي کند و اين باعث مي شود تا هرگونه تخلفات رانندگي و حتي جرايمي که از سوي وي انجام مي گيرد به پاي مالک قبلي که پلاک وي هنوز روي خودرو نصب است، نوشته شود.
سرهنگ محمدی با بيان اينکه پليس در اين گونه موارد فقط با شکايت فروشنده نمي تواند به تنهايي اقدام به ثبت توقيف پلاک در سيستم راهور کند، گفت: در اين گونه موارد، شاکي بايد به مرجع قضايي مراجعه کند.