۱۸ هزار هکتار از مزارع خراسان رضوی به کشت چغندر قند بهاره اختصاص یافته است.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما، مرکز خراسان رضوی، مدیرزراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی در
حمید حاجی نژاد افزود: استان خراسان رضوی بعد از آذربایجان غربی رتبه دوم محصول چغندر قند را به خود اختصاص داده است.
وی با توجه به اعلام آمادگی کارخانجات قند جوین و تربت جام گفت: از سال آینده مقرر گردید کشت پاییزه چغندر قند به عنوان یک الگوی کشت در ۱۴ شهرستان استان مورد کشت قرار بگیرد.
مدیرزراعت سازمان جهاد کشاورزی خراسان رضوی افزود: برنامه ریزی شده است در سال زراعی آینده هزار هکتار از سطح زیر کشت مزارع استان به کشت چغندرقند پاییزه اختصاص پیدا کند که بتوانیم حداقل ۸۰ هزار تن محصول چغندر قند پاییزه برداشت کنیم.
حاجی نژاد با بیان اینکه میزان مصرف آب در کشت پاییزه نسبت بهاره ۵۰درصد کمتر و به لحاظ مبارزه با آفات نزدیک به صفر است گفت: امیدواریم بتوانیم در سال آینده با توجه به قول کارخانجات قند تربت جام و جوین سطح زیر کشت محصول چغندر قند پاییز استان را به هزار هکتار افزایش دهیم.
وی با تشکر از برگزار کنندگان روز مزرعه چغندر قند در شهرستان بردسکن گفت: شهرستان بردسکن در کشت چغندرقند از سبقه بالایی برخوردار است و خوشبختانه در این مزرعه که به عنوان یک مزرعه الگویی در استان است در هر هکتار ۱۳۰ هزار بوته چغندر قند کشت شده و انتظار میرود از هر هکتار ۱۰۰ تن محصول چغندرقند برداشت شود.
مهدی مسروری مدیر جهاد کشاورزی شهرستان بردسکن هم در این مراسم با بیان اینکه در این شهرستان ۱۳ هکتار سطح زیرکشت محصول چغندر قند بهاره دارد گفت: با توجه به شرایط خشکسالی و کاهش منابع آبی کشت چغندر قند پاییزه به عنوان یک الگوی کشت شهرستان بردسکن در دستور کار این مدیریت قرار گرفت،
در روز مزرعه چغندر قند شهرستان بردسکن کارشناسان و محققین برتر در بحث کشت چغندر قند موارد علمی و تحقیقاتی خود را به صورت چهره به چهره در محل مزرعه ارائه دادند.