بیماری، مرگ و تجاوز جنسی محتملترین سناریوهای پیش روی مهاجران در مرز آمریکا و مکزیک هستند.
وی میگوید: مجموعهای از افراد در آمریکا که غالبا مالکان صنایع نیازمند کارگران ارزان مانند شرکتهای بزرگ کشاورزی و صنعت هتلداری هستند، علاقهمند به ورود مهاجران به آمریکا هستند.
این کارشناس مسائل بین الملل تاکید کرد: دلیل این امر دسترسی آسان به نیروی کار ارزان است، زیرا این افراد دستمزد پایین تری در قیاس با افراد دارای تابعیت آمریکا دریافت میکنند؛ پس دستکم برای بخش مهمی از آمریکا ورود نیروی کار ارزان، گزینه مطلوبی است و بهترین مسیر برای تامین آن مرز جنوبی است.
ایزدی ادامه داد: از طرف دیگر جریانهای نژادپرست یا جریانهایی که از موضوع نژادپرستی در روند فعالیتهای انتخاباتی و سیاسی بهره میبرند، مخالف ورود مهاجران هستند؛ آنها تاکید دارند که باید از ورود مهاجران ممانعت به عمل آورد و در مرز جنوبی آمریکا باید دیوار مرزی کشیده شود.
به گفته ایزدی نتیجه این دو رویکرد متناقض سبب شده که دولت آمریکا کاری برای متوقف ساختن موج ورود مهاجران نکند چون تحت فشار صنایع گفته شده به صورت محدود نیاز به ورود مهاجران دارد.
این کارشناس مسائل آمریکا در بخشی دیگر بیان کرد: در حالی که ورود این مهاجران در عمل به نفع آمریکا تمام میشود، دولت آمریکا به آنها سرویسی ارائه نمیکند و این موضوع را در سطح رسانهای پیش میبرد؛ جالب اینکه مهاجرانی که به مرزهای آمریکا میروند عمدتا فقیر هستند و دلیل فقر آنها نیز سیاستهایی است که دولت آمریکا در کشورهای آمریکای لاتین داشته و فقر در کشورهای مذکور را سبب شده است؛ بسیاری از مهاجرانی که در مرز جنوبی آمریکا هستند در حال فرار از پیامدهای کودتاها و جنگهایی هستند که آمریکا بانی آنها بوده است.
این استاد دانشگاه افزود: آمریکا بدون در نظر گرفتن دلیل حضور مهاجران در مرزهای خود به بدترین وجه با آنها برخورد کرده و بابت ورود به خاک خود بر سر آنها منت میگذارد؛ آمریکا حتی کودکان مهاجر را از خانوادههایشان جدا میکند، این جنایتی است که کمتر در تاریخ بشر روی داده است؛ در حال حاضر در آمریکا جمعیت قابل توجهی کودک مهاجر بدون والدین وجود دارند که در سالهای گذشته از خانوادههای خود جدا شده اند.
ایزدی با اشاره به اینکه آمریکا که انتظار برخورد انسانی از آن نمیرود، در برخورد با مهاجران حداقلهای برخورد انسانی را هم رعایت نمیکند، عنوان کرد: دموکراتهای هم قطار دولت جو بایدن، رئیس جمهور آمریکا به دلیل دغدغههای انتخاباتی در حال برخورد به بدترین وجه با آنهاست؛ این یک فاجعه انسانی است و نشان میدهد که نقض حقوق بشر در آمریکا موضوعی بسیار جدی است.
این کارشناس مسائل بین الملل در پایان گفت: رسانههای آمریکایی تحت نفوذ دولت آمریکا هستند و طبیعتا فاجعه انسانی را که در مرز جنوبی آمریکا رخ میدهد، پوشش نمیدهند؛ آنها میدانند که پوشش خبری این فاجعه انسانی برای دولت آمریکا خوب نیست، بنابراین رسانههای آمریکایی تلاش میکنند به بحران مهاجرت در این کشور وجه سیاسی بدهند؛ پوشش وضعیت بحران مهاجرتی در آمریکا فاجعه حقوق بشری در این کشور را آشکار می کند و به محکومیت این کشور منجر میشود.