برخی دانشمندان، مصرف گوشت قرمز و قند، از مهمترین دلایل احتمالی ابتلا به سرطان روده بزرگ در سنین پایین است.
پزشکان سالهاست درباره افزایش موارد ابتلا به سرطان روده (کولورکتال) در افراد کمتر از ۵۰ سال هشدار داده اند. اما دانشمندان هنوز مطمئن نیستند که چه عاملی باعث این افزایش ابتلا شده است. شماری از پژوهشگران «کلینیک کلیولند» اکنون در پی تحقیقات جدید خود، از عوامل احتمالی مقصر در این شرایط خبر داده اند. ۱۸ تن از پژوهشگران کلینیک کلیولند، از وجود ارتباط احتمالی میان مصرف گوشت قرمز و شکر، و ابتلا به سرطان روده در سنین پایین خبر داده اند.