نماینده، ولی فقیه در مازندران ضمن گرامیداشت رویدادهای خرداد ماه و یاد و خاطره امام خمینی (ره) گفت:بیانات رهبری یک راهبرد اساسی و توجه به آن مایه نجات بخشی است.
وی تصریح کرد:اقامه نماز نیز از موضوعات با اهمیت بوده و تلاش بر اقامه نماز در مسجد باقری و برپایی نماز در میدان بار جدید ساری مورد توجه قرار گیرد.
آیت الله لائینی همچنین تصریح کرد:هر شهرستان با شناسایی مفاخر باید بتواند زمینه شناسایی بزرگان شهر را فراهم کند و مازندران در این زمینه پتانسیلهای برجستهای دارد.
وی ادامه داد:در شهرهای مختلف با شناسایی بزرگان علمی و دینی باید کوشش شود.
فرمانده سپاه کربلا مازندران نیز با اشاره به فعالیتهای مردمی بسیج اظهار کرد:امسال برنامه غدیر را در مرکز استان هم اجرا خواهیم کرد.
سردار مسلمی در ادامه تصریح کرد:استفاده از ظرفیتهای مختلف فرهنگی در ترویج قرآن ضروری و وجود بیش از هزار امامزاده ظرفیت فرهنگی بالایی در استان است که میتوان از این ظرفیتها بهره برد و در ۴ هزار پایگاه بسیج نیز برنامههای قرآنی اجرا میشود.
او با تاکید بر اینکه در مازندران یادوارههای متعدد فرهنگی اجرا میشود بر مردمی سازی و هویت پذیری در اجرای برنامههای فرهنگی نیز تاکید کرد.
در این نشست دبیر ستاد اقامه نمازمازندران با تاکید بر اینکه از رسالت شورای فرهنگ عمومی امیدافزایی در جامعه است اظهار داشت:۴ هزار و ۶۲ مسجد داریم و بسترسازی برای اقامه نماز جماعت و حل مشکلات اساسی آن از وظایف ما است.
حجت الاسلام ابراهیمی با بیان اینکه برخی از مساجد در سطح استان چندان قابل استفاده نیست تصریح کرد: مازندران گردشگر پذیر است و نیاز به جانمایی ۴۰ مسجد در مکانهای معین شده داریم.
این مسئول در ادامه خاطرنشان کرد:نیاز به فرهنگ سازی متعدد در زمینه نماز داریم.
وی ترویج فرهنگ نورانی نماز را مستلزم توجهات همه دستگاههای اجرایی دانست و با بیان اینکه باید کارگروه ویژه نماز با هدف آمایش مساجد و نیز رفع برخی چالشها تشکیل شود.
وی گفت:تقدیر از فعالان غدیر برنامه ریزی شده است و تجلیل از هنرمندان مجازی، فرهنگی و فعالان غدیر انجام میشود. در هیات مذهبی و بقاع متبرکه فضاسازی تبلیغی ویژه غدیر حائز اهمیت است.
وی بیان کرد:نیازمند برپایی هر چه بیشتر جشنوارههای مختلف فرهنگی با هدف پر کردن اوقات فراغت دانش آموزان هستیم.
سرپرست اداره فرهنگ و ارشاد اسلامی آمل نیز با تاکید بر اینکه کنگره شریف العلما در آمل برگزار میشود گفت:علامه شریف العلما تلاشهای زیادی در حوزه دینی انجام دادند و شریف العلما مازندران در گسترش روش مرحوم بهبهانی داشتند.
کسب ور با تاکید بر اینکه هزار نفر از طلاب در درس ایشان بودند افزود:مرحوم شریف العلما با اجرای شیوههای جدید سبب رشد نام آوران متعدد شد و تاکنون این عالم چندان معرفی نیز نشده است که در این زمینه اقدام فرهنگی و هنری ضرورت دارد.
وی افزود: ملاصالح مازندرانی و شیخ مرتضی انصاری از مهمترین شاگردان او بوده و بررسیها نشان میدهد وی مربی فقیهان بوده و در خصوص شریف العلما اقدامات فرهنگی در شنوساندن به نسلهای جوان صورت نگرفت.
کسب ور همچنین خاطرنشان کرد:احاطه علمی و عنوانی از ویژگیهای شریف العلما و از نخبگان مازندران بود.