مهمترین رویکردهای شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور برای تبدیل شوراهای فرهنگ عمومی استانها به قرارگاه رصد و تصمیم گیری علمی، فرهنگی و اجتماعی و و راهبردهای جدید تشریح شد.
حجت الاسلام و المسلمین عبدالحسین خسرو پناه افزود: ستاد رصد در شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور تشکیل و ۴۰ رصد خانه فرهنگی اجتماعی در سطح کشور شناسایی شده و در اختیار شورای عالی انقلاب فرهنگی قرار دارد.
وی بررسی مسائل بنیادی و اساسی کشور را در راستای رفع مشکلات مردم ضروری دانست و گفت: امنیت غذایی یکی از مباحث بسیار مهمی است که باید سند این مهم را به صورت ویژه دنبال کنیم چرا که ما را از وابستگی رها ساخته و بسیاری از مشکلات معیشتی را برطرف میکند.
حجت الاسلام و المسلمین مطیعی، نماینده، ولی فقیه در استان و امام جمعه سمنان نیز یکی از اهداف شورای انقلاب فرهنگی علاوه بر ارتقاء فرهنگ، تصحیح فرهنگ دانست و گفت: باید یک تدبیر ویژه در این خصوص اندیشیده و ارائه مهارتهای لازم به دانشجویان و افراد جویای کار انجام گیرد همچنین رشتههای دانشگاهی باید مبتنی بر بازار کار و نیاز اشتغال در سطح کشور و استان نیازسنجی و ارائه شود.
استاندار سمنان هم در این نشست با تبریک توفیقات علمی کشور و تبیین دستاوردهای علمی مردم استان سمنان گفت:نقش خانوادهها در ترویج و تقویت بُن مایه فرهنگی فرزندان و نسل امروز بسیار حائز اهمیت است که باید به صورت ویژه مَدنظر شورای فرهنگی عمومی باشد.
سید محمد رضا هاشمی با بیان اینکه حلقه ارتباطی بین شورای عالی انقلاب فرهنگی کشور و شورای فرهنگ عمومی استانها امری ارزنده است تاکید کرد:در راستای چابک سازی دستورالعملهای شورای فرهنگی، بروز رسانی دستورالعملها، قوانین و آیین نامهها باید در دستور کار قرار گیرد.
استاندار سمنان؛ استفاده از ظرفیت تشکل های مردم نهاد را یکی از حلقه های مفقوده در حوزههای کاری شورای فرهنگ عمومی بخصوص حجاب و عفاف برشمرد.