عضو شورای انقلاب فرهنگی گفت: جهاد تبیین در عرصه جنگ نرم و جهاد اکبر است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما کبری خزعلی در گفتگوی برنامه جوان ایرانی در رادیو تببین، با اشاره به آغاز صحبتهای مقام معظم رهبری با جهاد
وی ادامه داد: جهاد تبیین در دو عرصه سختافزاری و نرمافزاری انجام میشود، همیشه عرصه نرم افزاری سختتر از سخت افزاری است، در غروب عاشورا وقتی که همه عزیزان شهید میشوند و پیکرشان غرق خون است، تازه جهاد اکبر و جهاد تبیین آغاز میشود و جهادگر اصلی در این عصر حضرت زینب سلام الله علیه هستند. که پیام آور پیام کربلا است.
عضو شورای انقلاب فرهنگی گفت: در انقلاب ما هم حضرت امام از آغاز با تبیین مواضع خودشان از اولین اعلامیهای که در حوزه علمیه قم و با یک آیه از قرآن شروع کرد. در این آیه از مردم خواسته شده قیام کنند، قیامی که برای خدا باشد.
خزعلی افزود: در این زمینه در نهج البلاغه هم داریم که اگر مردم حرکت، تلاش و قیام کنند و اگر این قیام جهتدار و برای خدا باشد، خود حضرت امیرالمومنین تضمین کرده این قیام پیروز خواهد شد.
وی اضافه کرد: از صحبتهای مقام معظم رهبری میتوانیم به این نتیجه برسیم که وی از ما تداوم این موضوع یعنی جهاد تبیین را خواسته اند. کار شورای انقلاب فرهنگی، تحول فرهنگی است.
عضو شورای انقلاب فرهنگی بیان کرد: در سال ۱۴۰۰ وقتی مقام معظم رهبری چند نفر تازه نفس را به عنوان شورای عالی انقلاب فرهنگی انتخاب کردند این تحول باعث شد قرارگاه اصلی سیاستگذاری و برنامه ریزی فرهنگی و علمی شورای انقلاب فرهنگی باشد. تحول شناختی، تحول نهادی و نهادی فرآیندی در این دستگاه باید زمینه سازی شود.
خزعلی گفت: قرارگاه یک مرکز و مدیریت بسیار چابک است که در همه زمینه اشراف دارد و وظیفه اش ایجاد هماهنگی مدیریت کلان امور است و از صفر تا صد آن امور را مورد بررسی قرار میدهد، مثل قرار گاههایی که در جبهه سخت داشتیم.
وی بیان کرد: هوشمندسازی، شبکه سازی، رصد نظام، ساماندهی و هم افزایی میان دستگاهها، باید با استفاده از ظرفیت نخبگانی و غیر نخبگانی و جمعیتهای عمومی مردم انجام شود. باید ارتباط اقتصادشان به صورت یک شبکههای فکری و هستههای فکری با شورای عالی هماهنگ و مرتبط باشد و بتواند آن خدماتی را که سالهاست مردم اجرای دقیق شان را میطلبند اجرا کنند.
عضو شورای انقلاب فرهنگی تصریح کرد: خیلی سیاستها و روابط خوبی تصویب شده، اما مردم معمولاً در زندگی خیلی از این مصوبات بهره نمیبرند، علت ضعف و قوتهای دولتهایی بوده که قصد داشتند این مصوبات را اجرایی کنند.
خزعلی ادامه داد: عملکرد دولتها باعث این موضوع شده است، بعضی از دولتها چشمشان به قوانین داخلی نبوده و منتظر تشویق و تایید آن ور آبیها بوده اند. نتیجه اش شد دیپلماسی التماسی که رئیسجمهور سابق نیز اوج التماس به غرب را داشت، به طوری که برایش در غرب دادگاه غیابی تشکیل دادند و یا یک رئیس جمهور در اوج ارتباطات و گفتمان و ادعای اینکه با گفتمان جهانی برقرار میکنیم به عنوان محور شرارت ایران معرفی شد.
وی اضافه کرد: رئیس جمهور ارتباطات دیپلماتی التماسی را شدیدتر کرد و در اوخر دوره ریاست جمهوری اش ایران با شدیدترین تهدیدها و تحریمها مواجهه شد، این موضوعات نشان میدهد چشم دوختن به غرب ره آوردی برای کشور ما نخواهد داشت.
عضو شورای انقلاب فرهنگی با اشاره به قدرت نظامی و تسلیحاتی کشور گفت: طبق آیه قرآن میفرماید «آماده بشوید، توانایی تان را بالا ببرید تا دشمن از این آمادگی شما بترسد»، نه اینکه بجنگید، نه اینکه اینجا جنگی ایجاد شود، بلکه این قدرت تسلیحاتی باعث بازدارندگی و دفع طمع دشمنان میشود.