رئیس سازمان حج و زیارت با تشریح نحوه طبخ و توزیع غذای زائران ایرانی در مدینه النبی گفت: شاید نتوان تمام نیاز زائران با همه سلایق را تامین کرد، اما سعی میکنیم غذایی مورد پسند همه ذائقه ها، تهیه کنیم.
وی تصریح کرد: وضعیت بهداشت و مواد غذایی در آشپزخانه اُحُد از کیفیت مطلوبی برخوردار است.
رئیس سازمان حج و زیارت گفت: همکاران ما در این آشپزخانه تلاش میکنند غذایی سالم، بهداشتی و باکیفیت طبخ و توزیع کنند تا زائران در آسایش و سلامت به اعمال و مناسک بپردازند.
حسینی افزود: نیروهای آشپزخانه از صبح تا پاسی از شب در تلاش هستند تا رضایت زائران را جلب کنند.
وی گفت: پخت غذای زائران به صورت گروهی است به همین سبب ذائقه کلی قومیتهای حاضر، سنجیده شده است تا غذایی مطلوب و مقبول مهیا شود.
حسینی ابراز امیدواری کرد خدمات کارکنان آشپرخانههای ایران، رضایت حداکثری حجاج را در پی داشته باشد.