گوجه بهاره در ۳۰۰ هکتار از دشتهای لیشتر و امامزاده جعفر گچساران کشت شد.
رضازاده متوسط برداشت گوجه را ۶۰ تا ۸۰ تن در هکتار اعلام کرد و افزود: پیس بینی می شود حدود ۲۴ هزار تن گوجه در گچساران برداشت .
وی گفت: تابش مناسب آفتاب، خاک مناسب و هوای مطلوب موجب می شود تا این محصول دو بار در فصلهای بهار و پاییز در اراضی کشاورزی گچساران کشت شود.
کارشناس چهاد کشاورزی گچساران اضافه کرد: محصول گوجه فرهنگی علاوه بر بازارهای استان به خارج از استان به ویژه کارخانجات فرآوری ارسال می شود.