سرپرست حجاج ایرانی و رئیس سازمان حج و زیارت از آشپزخانه احد درمدینه منوره بازدید کردند.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، حجت الاسلام عبدالفتاح نواب نماینده، ولی فقیه در امور حج و زیارت به همراه آقای عباس حسینی رئیس سازمان حج و زیارت از آشپزخانه مرکزی مدینه محل طبخ غذای زائران ایرانی بازدید و در گفتگو با خادمان این بخش توصیههایی را در خصوص خدمت به زائران بیت الله الحرام بیان کردند.
در این بازدید مسئولان حوزه حج، فرآیند تولید غذای زائران ایرانی را در سالنهای طبخ غذا و نحوه انتقال با هیترهای برقی به هتلها حضوری بررسی و ضمن نظارت بر روند خدمت رسانی در این آشپزخانه، از انبار تدارکات بازدید کردند.
دراین بازدید، مسئولان انبار و واحد تدارکات ستاد حج در مدینه از فرآیند تهیه اقلام مورد نیاز ازجمله گوشت، مرغ، حبوبات، لبنیات و میوه و سبزی از بازارهای مدینه که در دو آشپزخانه احد و خمری بدربرای طبخ غذای زائران مصرف میشود، گزارش دادند.
رئیس سازمان حج و زیارت در بازدید از سردخانه مواد غذایی و نگهداری گوشت که مرغوبترین و تازهترین نوع گوشت در بازار عربستان محسوب میشود تذکراتی داد.
حجت الاسلام نواب در جمع کارکنان ایرانی آشپزخانه گفت: طبخ غذای مناسب و پرانرژی موجب میشود که زائران انرژی لازم را برای زیارت و انجام اعمال و مناسک داشته باشند.
وی با تقدیر از همه دست اندرکاران و خدمت رسانان در فرآیند طبخ و توزیع غذا، افزود: در روایت داریم فردی به معصوم عرض کرد «من مانده ام از اموال زائرانی که به طواف رفته اند مواظبت کنم». امام به او فرمود اجر تو از تمام کسانی که به طواف رفته اند بالاتر است.
سرپرست حجاج ایرانی با اشاره به اینکه پاداش عملکرد صادقانه و خالصانه شما بسیار والاست، به خادمان آشپزخانه مرکزی توصیه کرد که هنگام طبخ غذا با وضو باشند و از ذکر اهل بیت غافل نشوند.
آشپزخانه احد یکی از دو آشپزخانه متمرکز برای طبخ غذای زائران ایرانی در مدینه میباشد که ۲۶ نفر از آشپزهای ایرانی در آن فعالیت میکنند و در ایام پیک روزانه توان طبخ ۱۲ هزار پرس غذا را دارد.