معاون سازمان حج و زیارت با اشاره به شرایط طبخ غذا برای زائران ایرانی در مکه گفت: ایران همیشه در این زمینه پرچمدار طرحهای نو و الگویی برای کشورهای دیگر بوده است.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما، غلامرضا رضایی رئیس ستاد مکه مکرمه و معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت یکشنبه ۱۴ خرداد به طور سرزده در محل آشپزخانه «ابوجدایل» شهر مکه حضور یافت و از بخشهای مختلف آن و مراحل طبخ غذا برای زائران بازدید کرد.
در این بازدید رحیم غروری مدیر آشپزخانه ابوجدایل مکه گزارشی از روند تجهیز این آشپزخانه برای طبخ غذای زائران بیت الله الحرام ارائه و به بالا رفتن کیفیت خدمات در مقایسه با ادوار گذشته اشاره کرد.
غروری گفت: تلاش شده است از بهترین و جدیدترین تجهیزات و دستگاهها برای طبخ غذا استفاده شود.
وی افزود: براساس دستورالعملی که سازمان حج به ما اعلام کرده است تمرکزمان روی بهترین کیفیت و سلامت است و در همین راستا آشپزخانه را با وسایل و تجهیزات جدید آماده کرده ایم.
رضایی مدیر آشپزخانه ابوجدایل مکه به آمار روزانه طبخ غذا در مکه اشاره کرد و گفت: با روزانه هزار غذا کارمان را آغاز کردیم و با توجه به این که از روز ۱۳ خرداد هم از مدینه و هم از جده ورود زائر داشته ایم آمار روزانه را افزایش دادیم. ضمن این که این آشپزخانه ظرفیت طبخ تا ۲۲ هزار پرس غذا دارد و دومین آشپزخانه ما هم ظرفیت طبخ ۶۵ هزار پرس غذا را دارد که میتوانیم به طور کامل غذای زائران را پوشش دهیم.
رضایی با ابراز رضایت از رعایت مسائل بهداشتی و استفاده از دستگاههای اتوماتیک و صنعتی برای طبخ غذا گفت: هدف این است که بتوانیم بهترین خدمات را به ضیوف الرحمان ارائه دهیم چرا که سلامت و آرامش زائران برای سازمان حج و زیارت و بعثه مقام معظم رهبری در اولویت است.
رئیس ستاد مکه با اشاره به این که از بهترین و باکیفیتترین مواد اولیه برای طبخ غذای زائران استفاده میشود، گفت: مواد اولیه علاوه بر این که از بهترینها تهیه میشود، باید به بهترین شکل ممکن نیز طبخ شود تا رضایت زائران و سلامت آنها تا پایان ایام حج فراهم گردد.
معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت با اشاره به طبخ حدود ۹۰ هزار غذا در ایام تشریق گفت: طبخ این تعداد غذا با حفظ کیفیت بالا کار بسیار بزرگی است.
رئیس ستاد مکه مکرمه و معاون حج و عمره سازمان حج و زیارت فاصله گرفتن از پخت سنتی و همچنین صرفه جویی در اموال بیت المال را به عنوان دو محور تاثیرگذار مورد تاکید قرار داد و گفت: باید بتوانیم از دستاوردهای علمی و تجهیزات به روز دنیا برای ارائه خدمات به زائران استفاده کنیم.
رضایی با اشاره به این که ایران همواره در بین کشورهای شرکت کننده در حج پرچمدار طرحهای نو و خلاقانه بوده است، گفت: در طول سالهای گذشته از نظر تغذیه سالم و استفاده از بهترینها برای کشورهای دیگر الگو بوده و امیدوارم بتوانیم این روند را در آینده ادامه دهیم و بهترین شرایط را برای زائران رقم بزنیم.