فرماندار کبودراهنگ گفت: در این شهرستان بیش از ۴ هزار واحد صنفی دارای مجوز داریم که برای فعالیت بهتر نیازمند راه اندازی اتاق اصناف هستند.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای استان همدان، مسلم غلامی در کارگروه بررسی مشکلات حوزه صنعت و معدن شهرستان کبودراهنگ گفت: این شهرستان با داشتن دو روستای ویان و کردآباد که روستاهای پیشتاز تولید در کشور هستند و وجود شهرکهای صنعتی و معادن نیاز توجه ویژه است.
فرماندار کبودراهنگ تاکید کرد: اصناف شهرستان کبودراهنگ نیازمند حمایت هستند و برای حل مشکلاتی، چون تمدید مجوزهای فعالیت و کمبود بازرسها برای بازرسی مستمر از صنوف و برخورد با مشاغل بدون مجوز و مزاحم اصناف نیازمند ایجاد اتاق اصناف هستند.
وی افزود: با برخی اصناف که موجب آلودگی محیطی و هوا و تولید زباله می شوند و آرایشگرهای زنانه که قیمتهای نجومی دریافت می کنند، باید برخورد شود.
فرماندار کبودراهنگ گفت: مهمترین مشکلات روستاهای تولیدی کردآباد و ویان، نبود بازارچه فروش و اعطای تسهیلات به تولیدیهای جدید و تسهیل در پرداخت تسهیلات توسط بانکهای عامل است.
غلامی در خصوص معادن نیز گفت: در این شهرستان ۳۵ معدن وجود دارد که ۲۵ معدن فعال است و درصد مصوب اعطای این معادن به شهرستان تعلق نگرفته است.
نماینده مردم بهار و کبودراهنگ در مجلس هم گفت: این شهرستان یک شهرستان توریستی است و گردشگران و میهمانان زیادی مراجعه می کنند و باید با گران فروشی و مزاحمین سدمعبر برخورد قانونی شود.
فتح اله توسلی افزود: ما در شهرستان مشکل برگشت نخوردن ارزش افزوده شرکتهای تولیدی در شهرکهای صنعتی و سهم پایین درآمد معادن را داریم.
مدیرکل صنعت و معدن و تجارت استان همدان هم گفت: این شهرستان یکی از بزرگترین شهرستان صنفی استان است و از راه اندازی اتاق اصناف استقبال می کنیم.
احمد شانیان افزود: برای ساماندهی مشاغل مزاحم در شهرها و روستاها اول با تعامل و اگر تعامل انجام نشد برخورد قانونی انجام می گیرد تا مشکل حل شود و با وجود اصناف و صنعت در این شهرستان در آینده نزدیک با کمبود نیرو کار مواجه خواهیم بود.