استرالیا قصد دارد هوش مصنوعی (AI) از جمله ممنوعیت احتمالی دیپ فیک ها و محتوای واقعی اما نادرست را تنظیم کند، زیرا نگرانی هایی درباره سواستفاده از این فناوری وجود دارد.
این اقدام پس از نشستی با مدیران ارشد هوش مصنوعی در اوایل این هفته انجام شد، زمانی که آنها خطر انقراض هوش مصنوعی را مطرح کردند و از سیاستگذاران خواستند که آن را با خطرات ناشی از بیماریهای همه گیر و جنگ هستهای برابری دهد.
اد هوسیک، وزیر صنعت و علم استرالیا گفت: در جامعه نگرانی وجود دارد که آیا این فناوری در حال پیشروی است یا خیر.
گزارش شورای ملی علم و فناوری استرالیا که روز پنجشنبه منتشر شد، نشان داد که محتوای تولید شده توسط هوش مصنوعی میتواند در رایزنیهای پارلمانی با ایجاد سیل ارسال محتوا برای گمراه کردن افکار عمومی مورد سواستفاده قرار گیرد.
هوسیک گفت: دولتها باید نقش روشنی در شناخت خطر و اعمال محدودیتها داشته باشند.
استرالیا یکی از اولین کشورهایی بود که هوش مصنوعی را تنظیم و در سال ۲۰۱۸ از یک چارچوب اخلاقی داوطلبانه رونمایی کرد.
هوسیک اذعان کرد که شکافهایی در قوانین مربوط به کپی رایت، حریم خصوصی و حمایت از مصرف کننده وجود دارد و گفت: دولت میخواهد اطمینان حاصل کند که چارچوبهای قانونی آنها با توجه به توسعه سریع بخش هوش مصنوعی مناسب با هدف هستند.
قانونگذاران اروپایی ماه گذشته به تصویب قانونی برای تنظیم هوش مصنوعی نزدیکتر شدند، که احتمالا اولین قانون جامع هوش مصنوعی در جهان است.
هوسیک گفت که استرالیا ممنوعیت عناصر پرخطر هوش مصنوعی را در صورتی که تقاضای زیادی برای آن در طول رایزنیهای عمومی برای تنظیم قوانین جدید وجود داشته باشد، در نظر خواهد گرفت.