دهها سازمان و اعضای نهادهای مدنی در انگلیس اعتراض شدید خود را به دخالت دولت این کشور در امور مسلمانان و تحمیل یک مدیر غیرمسلمان برای نظارت بر امور مرکز اسلامی انگلیس اعلام کردند.
به گزارش سرویس بین الملل خبرگزاری صدا و سیما از لندن؛ دهها سازمان و اعضای نهادهای مدنی در انگلیس اعتراض شدید خود را به دخالت دولت این کشور در امور مسلمانان و تحمیل یک مدیر غیرمسلمان برای نظارت بر امور مرکز اسلامی انگلیس اعلام کردند و لغو این تصمیم و پایان دادن به دخالت در امور مراکز اسلامی را خواستار شدند.
در بیانیه مشترکی که این سازمانها در اختیار رسانهها قرار دادند به شدت از تصمیم کمیسیون نظارت بر خیریهها درباره مرکز اسلامی انگلیس اعتراض و درباره دخالت در امور مسلمانان ابراز نگرانی شده است.
در این بیانیه خطاب به اورلاندو فریزر رئیس کمیسیون ناظر بر خیریهها در انگلیس که وزیر فرهنگ این کشور او را منصوب میکند؛ آمده است تحمیل مدیر غیرمسلمان برای یک مرکز اسلامی با انگیزه سیاسی و در راستای تامین منافع اسلامهراسان صورت گرفته است.
در این بیانیه همچنین با اشاره به آزار و اذیت دهها نفر از مسلمانان ، نهاد دولتی ناظر بر خیریهها در انگلیس به ادامه انتقام از مراکز اسلامی و محل های اجتماع و عبادت مسلمان متهم شده است که به طور ناعادلانه مراکز اجتماع مسلمانان را هدف قرار دادند و درصدد مجازات آنها هستند.
مرکز اسلامی انگلیس یکی از کانون های اصلی اجتماع مسلمانان از ملیتهای گوناگون برای انجام دادن فرایض دینی و آیینهای مذهبی در لندن است که بارها به ویژه در ماههای اخیر، هدف حملات گروههای مختلف ضد انقلاب، تجزیه طلبان و مخالفان اسلام و جمهوری اسلامی ایران قرار گرفته و نمازگزاران در برابر دیدگان پلیس هدف ضرب و شتم و حملات فیزیکی و فحاشی آنها قرار گرفتهاند و درپی حملات مکرر به ساختمان این مرکز نیز خسارات زیادی وارد شده است.
در ادامه این اقدامات ، بیستم اردیبهشت امسال، نهاد ناظر بر خیریه ها در انگلیس راسا هیئت امنای مرکز اسلامی انگلیس را برکنار و خانم اما مودی را برای اداره این مرکز به ان تحمیل کرد که اعلام شد در پی کارزاری با انگیزه سیاسی علیه مرکز اسلامی انگلیس و با فشار مخالفان عمدتاً سکولاریست دولت ایران و نمایندگان متخاصم پارلمان انگلیس انجام شد.
در این بیانیه تعیین مدیر غیر مسلمان با اختیارات ویژه که از برنامه ها و نیازهای جوامع اسلامی در انگلیس بی اطلاع است برای یک مرکز اسلامی، ناشی از درک نادرست کمیسیون ناظر بر خیریه ها و ناتوانی ان در تامین منافع جامعه مسلمانان دراین کشور ارزیابی شده است.
انان بهانه خود را محور فعالیت ها و اظهارات متولیان مرکز اعلام کردند و همزمان با تصمیم به دست گرفتن مدیریت مرکز اسلامی انگلیس توسط نهاد دولتی انگلیس، تام توگندهات معاون امنیتی وزیر کشور انگلیس که بارها علیه ایران موضع گیری های تندی داشت به شدت از ان استقبال کرد.
همزمان گروه ها و رسانه های ضد اسلامی و مخالف جمهوری اسلامی به همراه منافقین، سلطنت طلبان و تجزیه طلبان از این اقدام دولت انگلیس تمجید کردند.
امضاکنندگان این بیانیه با تاکید بر اینکه این یک دخالت بی مورد و اشکار در امور یک مرکز اسلامی است افزودند : این وظیفه کمیسیون ناظر بر خیریه ها یا هیچ نهاد دولتی دیگری نیست که به جوامع مذهبی بگوید که در مکان های عبادت خود چه می توانند بگویند یا مطالبی را باور کنند.
آنان همچنین کمیسیون ناظر بر خیریه را متهم کردند که به شدت در تامین منافع این مرکز اسلامی و مسلمانانی که از این مرکز بهره می بردند کوتاهی می کند.
در ادامه این بیانیه همچنین آمده است که این اقدامات منجر به دور کردن و دسترسی نداشتن مسلمانان به عبادتگاه های خود شده است.