همایش غذای حلال از دیدگاه امامین انقلاب در زاهدان برگزار شد .
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، صبح امروز با حضور مسئول نمایندگی ولی فقیه دامپزشکی کشور، رئیس سازمان جهاد کشاورزی، مسئول حوزه نمایندگی ولی فقیه در سازمان، مجموعه پرسنل سازمان جهادکشاورزی و ادارات وابسته و جمعی از مسئولین دانشگاهی و قضایی،نخستین همایش غذای حلال از دیدگاه امامین انقلاب در تالار اجتماعات سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان برگزار شد.
در این مراسم مسئول نمایندگی ولی فقیه در سازمان دامپزشکی کشور با اشاره به اهمیت غذای حلال از دیدگاه امامین انقلاب گفت: کشتار غیر مجاز در استان سیستان و بلوچستان فراتر از حد مجاز و توقع است که این امر مخاطرات زیادی برای سلامت انسان، دام و محیط زیست در منطقه دارد.
سید اسماعیل حسینی مقدم از علمای شیعه و سنی خواست با روشنگری مصرف گوشت های استحصالی از کشتارگاه هایی که تحت نظارت ناظرين بهداشتی و شرعی تولید میشود برای ارتقای سلامت انسان در بین جامعه ترویج کند.
وی افزود تامین غذای سالم، حلال و پاک از عمده وظایف ماست و میبایست مردم نیز در مسیر ارتقای صنعت حلال و تولید مصرف غذای حلال با همه مسئولان همراه باشند.
رئیس سازمان جهاد کشاورزی استان سیستان و بلوچستان گفت یکی از رسالت های اصلی بخش کشاورزی تولید غذا، ارتقای امنیت غذایی و تامین سلامت غذا است .
سید محمدرضا سید حسینی با اشاره به گامهای بلند بخش کشاورزی سیستان وبلوچستان در تولید غذای سالم و حلال، تصریح کرد با توجه به شرایط اقلیمی و جغرافیایی منطقه بیش از ۴میلیون تن انواع محصولات زراعی، باغی، دامی و شیلاتی در استان تولید که بخش عمده این تولیدات سالم و ارگانیک بوده و به همین دلیل این محصولات در سطح کشور و آن سوی مرزها مشتریان خاص خود را داراست و این یکی از امتیازات مهم بخش کشاورزی سیستان وبلوچستان است.
وی افزود برای ارتقای ظرفیت تولیدات برنامه های شاخصی در سطح استان با مشارکت بنگاه های اقتصادی و سرمایه گذاران بخش خصوصی و با همکاری مسئولان در دست اجراست تا بزودی شاهد شکوفایی همه زیر بخش های کشاورزی درسطح استان سیستان وبلوچستان باشیم .
در این مراسم جمعی از مدیران عامل کشتارگاه های صنعتی، تولید کنندگان برتر، ناظرين شرعی و ذابحین قدردانی شد.