عضو هیات مدیره انجمن گوارش و کبد ایران گفت: مهم ترین مشکل ایرانیان در غذا، نمک است و این امر موجب فشار خون حدود 50 درصد ایرانی ها است زمانی که به پنجاه سالگی می رسند.
عضو هیات مدیره انجمن گوارش و کبد ایران افزود: بعد از نمک، مصرف قندها دومین عادت تغذیه ی غلط ایرانی هاست، مردم ایران به مصرف شیرینی عادت دارند که البته برخی معتقدند حتی قندها از نمک هم بدتر است زیرا همین قندها باعث می شود که افراد چاق شوند، بر اساس تحقیقات مردم ایران، قندها یعنی برنج، نان، سیب زمینی و شیرینی را اضافه استفاده می کنند و همین باعث می شود 70 درصدشان چاق شوند و 30 درصدشون کبد چرب دارند.
عضو هیات مدیره انجمن گوارش و کبد ایران گفت: مصرف سبزی جات و میوه جات مهم است و باید میزان مصرف دو برابر مصرف اکنون شود.