تاکنون هیچ موردی از بیماری تب خونریزی دهنده کریمه کنگو در کاشان گزارش نشده است.
هادی کاشانی نژاد گفت:یکی از بهترین روشهای جلوگیری از انتقال بیماری تب کریمه کنگو به انسان، نگهداری لاشه دام پس از کشتار حداقل به مدت ۲۴ ساعت در دمای صفر تا چهار درجه سانتیگراد است.
وی افزود: تب کریمه کنگو یک بیماری ویروسی مشترک بین حیوان و انسان است که از طریق تماس با ترشحات بدن، خون و گوشت دامی که کنه آن را گزیده و یا با تماس مستقیم با کنه منتقل میشود.
مدیر مرکز بحران شهرستان کاشان گفت: تهوع، سردرد، دل درد و خون ریزی زیر پوستی از علائم تب کریمه کنگو است