کاپ کیک یکی از شیرینیهای خوشمزه است که با انواع طعمها پخته میشود و نوع کاراملی آن مجلسیتر از بقیه است که به امتحانش می ارزد.
کاپ کیک کاراملی” بسیار خوشمزه و خوش عطر و طعم است و حتی بدون خامه روش هم یه کیک فوق العاده بی نظیره.خامه کاراملی روی کیک هم برای این است که نه گفتن به کیک کاراملی رو غیرممکن کند.
مواد لازم برای کاپ کیک های کاراملی
آموزش کاپ کیک کارامل توسط خانم فاطمه زمان (مربی آشپزی)
مواد لازم :
آرد : ۲ پ
بیکینگ پودر : یک و نیم ق چ
نمک : ۱/۲ ق چ
دارچین : ۱/۲ ق چ
شیر : ۱/۲ پ
خامه ترش : ۱/۲ پ
کره : ۱۰۰ گرم
شکر : ۱/۴ پ
شکر قهوه ای : ۳/۴ پ
زرده تخم مرغ : یک عدد
تخم مرغ کامل : ۲ عدد
کارامل ۷۰ گرم
کاپ کیک کاراملی خانگی
طرز تهیه کاپ کیکهای کاراملی
ابتدا کره و شکلات را در یک کاسه فلزی بریزید و روی حرارت غیر مستقیم قرار دهید تا ذوب شده و با هم مخلوط شوند.
در ادامه شکر را افزوده و هم بزنید تا مواد با هم ترکیب شود. در مرحله بعد شیر را افزوده و هم بزنید تا کاملا یکدست شود.
حالا تخم مرغ و وانیل را اضافه کرده و مخلوط نمایید، در این مرحله آرد وبکینگ پودر را با هم مخلوط کرده و بعد از الک کردن به مواد قبلی اضافه کرده و هم بزنید تا خمیر یکدستی درست شود.
قالبهای کاپ کیک را با کپسولهای کاغذی پوشانده و با خمیر کیک پر کنید، سپس برای ۲۰ الی ۳۰ دقیقه در فری که با دمای ۱۸۰ درجه سانتیگراد گرم شده قرار دهید تا کاپ کیک پخته و آماده شود.
برای اطمینان از پخت کاپ کیک یک عدد خلال دندان را داخل آن فرو کنید اگر مواد کیک با خلال دندان نچسبید یعنی کیک پخته و آماده است.
در آخرین مرحله خامه را خوب بزنید تا فرم بگیرد سپس کرمفیل کارامل یا دلسه دلچه کاملا غلیظ را به آن اضافه کنید و هم بزنید.
سپس داخل یک قیف بریزید و روی کاپ کیکهای خنک شده بریزید.
بیشتر بخوانید:یک صبحانه عالی با پنکیک عسلی
زمان آماده سازی مواد اولیه و مایحتاج آن حدودا ۲۰ دقیقه
و زمان پخت و انتظار آن در حدود ۳۰ دقیقه میباشد.
کاپ کیک کاراملی را میتوانید در وعده میان وعده - دسر - سرو کنید.
طرز تهیه کاپ کیک کاراملی توسط خانم زمانی
منابع: نمناک، کانال به خانه بر می گردیم