پژوهشکده حکمرانی دانشگاه شیراز آغاز به کار کرد.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیما مرکز فارس، دکتر محمدجواهری طهرانی، رئیس دانشکده حقوق و علوم سیاسی دانشگاه شیراز و رئیس پژوهشکده حکمرانی گفت: این مرکز مطالعاتی در زمینه ادبیات حکمرانی در حوزه اندیشه تمدن نوین ایرانی اسلامی فعالیت خواهد کرد.
وی افزود: این پژوهشکده تلاش دارد در گام اول به صورت نظام مند فهم مدرنی که در جوامع غربی از ادبیات حکمرانی وجود دارد را برای آشنایی اساتید و دانشجویان وارد ایران کند و در گام بعد رویکرد تمدنی و فلسفی این ادبیات را با توجه به ریشههای تمدنی ایران اسلامی بازتحلیل کند.
دکتر جواهری طهرانی گفت: انتظار میرود ثمره زحمات و تلاش اساتید و پژوهشگران در پژوهشکده حکمرانی دانشگاه شیراز در سالهای آتی منجر به شکل گیری ادبیات تازهای در ارائه راه حلهایی برای رفع ناکارآمدیهای جامعه و رفع نیازهای مردم و کشور با رعایت اقتضائات ارزشی و بینشی جامعه باشد.
وی افزود: پژوهشکده حکمرانی دانشگاه شیراز دارای ده مرکز مطالعاتی حکمرانی قضایی، اداری، اقتصادی، فرهنگی، امنیت، حکمرانی خلیج فارس، سیاستگذاری علم و فناوری، حکمرانی اساسی و منطق حکمرانی است.
همزمان با آغاز به کار این پژوهشکده چهارمین همایش ملی و اولین همایش استانی منطق حکمرانی مبتنی بر بینش تمدنی اسلامی در دانشگاه شیراز برگزار شد.
بررسی انتقادی مدلهای حکمرانی موجود در جهان بر اساس بینش تمدنی، آسیب شناسی مدلهای حکمرانی بعد از انقلاب اسلامی در ایران، تمرکز زدایی و تحول در منطق حکمرانی، ارتقاء حکمرانی استانی و تحول در منطق حکمرانی، عدالت منطقهای و تحول در منطق حکمرانی، دانشگاه در منطقه حکمرانی محورهای این همایش بود.
این همایش با همکاری پژوهشکده حکمرانی دانشگاه شیراز و مدرسه حکمرانی شهید بهشتی و با حضور مدیران دستگاههای اجرایی استان برگزار شد.
در این همایش بر ضرورت استفاده از ظرفیت علمی دانشگاه شیراز در سیاستگذاری و برنامه ریزیهای مدیریتی استان تاکید شد.