مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران : عملکرد باغ سی و سه هکتاری رامسر بعد از مرمت این اثر تاریخی، احیا میشود.
به گزارش خبرگزاری صدا و سیمای مازندران، مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران یکی از مهمترین جاذبههای گردشگری شهرستان رامسر را باغ تاریخی سی و سه هکتاری این شهر برشمرد و گفت: با توجه به اینکه مطالعات مرمت و احیای باغ سی و سه هکتاری انجام شده و به تایید وزارتخانه متبوع رسیده با احیای این اثر ارزشمند پویایی و عملکرد یاغ احیا میشود.
صا دق برزگر، مطالعات باغ تاریخی را بر اساس شواهد و مستندات تاریخی عنوان کرد و افزود: بحشهایی از باغ که در گذشته نیمه کاره رها شده مرمت و احیا میشود.
او ضلع شرقی باغ رامسر را یکی از نقاط مورد مطالعه دانست و گفت: با مرمت این بخش عملکردی مناسب به باغ داده میشود.
برزگر باغ تاریخی رامسر را همانند یک مزرعه گردشگری یاد کرد و گفت: احیای عملکرد این باغ تاریخی باعث پویایی این اثر ارزشمند میشود. همچنین ضلع غربی باغ نیز یکی از پتانسیلهای این اثر تاریخی محسوب میشود و همانند یک موزه از جنگلهای هیرکانی نقش مهمی در جذب گردشگران خواهد داشت.
مدیرکل میراثفرهنگی، گردشگری و صنایعدستی مازندران، افزود: رسیدگی به ۳۰ اثر تاریخی که یافت سنتی شهر رامسر را تشکیل میدهد از مهمترین اولویتها در این شهر گردشگر پذیر استان به شمار میآید.
او بناهایی مانند شهربانی. هتل سختسر. بانک ملی. بنایفلاحت. هتل رامسر. کاخ مرمر. بنای تاریخی موزه عاج. ویلاهای ضلع شرقی هتل رامسر... همگی از جمله بناهای تاریخی و ارزشمند شهر رامسر محسوب میشود که عموما در اختیار دستگاهها و نهادهای کشور قرار دارد و عدم رسیدگی به این آثار باعث از دست رفتن این ثروتهای فرهنگی میشود که بسیار زیانبار خواهد بود.
برزگر وجود این بناهای تاریخی را دارای ظرفیتهای مهمی در حوزه گردشگری دانست وگفت: هر کدام از این آثار میتوانند با عملکرد مناسب باعث شکوفایی هر چه بیشتر گردشگری شهرستان شود.
او با بیان این مطلب که تلاش مجموعه مدریت شهری با برنامهریزی در طرحهای بازآفرینی شهری میتواند نسبت به حفاظت از بافت تاریخی شهر رامسر موثر باشد، گفت: در تلاش هستیم با همکاری شهرداری رامسر هر چه بیشتر از این ظرفیت به خوبی استفاده شود.