بررسی برنامههای حمایتی دستگاهها از شرکتهای دانش بنیان
در نشست مشترک کارشناسان معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و مدیران دیوان محاسبات بر تدوین ساز و کارهای نظارتی بر عملکرد صندوقهای پژوهش و فناوری تاکید شد.
به گزارش
خبرگزاری صدا و سيما به نقل از روابط عمومی دیوان محاسبات کشور، نخستین نشست تخصصی بررسی پیامدها، ظرفیت ها، ابعاد و چالشهای احتمالی قانون جهش تولید دانش بنیان به میزبانی دیوان محاسبات برگزار شد.
در این نشست که توسط مرکز آموزش و برنامه ریزی دیوان محاسبات و با همکاری معاونت علمی و فناوری ریاست جمهوری و با حضور حسین عالی نقیبی معاون دفتر مطالعات، تدوین استانداردها و دستورالعملهای دیوان محاسبات برگزار شد، محورهای اصلی قانون جهش تولید دانش بنیان شامل مزیتها و فرصتهای آن و همچنین آخرین اقدامات و برنامه ریزیها در بخش حمایت دستگاهها از شرکتهای دانش بنیان مورد بحث و تبادل نظر قرار گرفت.
در این نشست علی دارابی کارشناس حوزه سیاست گذاری معاونت علمی و فناوری رئیس جمهوری با معرفی کلیات قانون جهش تولید گفت: در حال حاضر یکسال از تصویب و ابلاغ این قانون میگذرد و محورهای اصلی آن نیز توسعه بازار محصولات و خدمات دانش بنیان، توسعه زیرساختهای مورد نیاز فعالیتهای دانش بنیان و تقویت ابزارهای تامین مالی و بازار شرکتهای دانش بنیان است.
وی افزود: اختصاص بخشی از اعتبارات پژوهشی دستگاههای مختلف در حمایت از شرکتهای دانش بنیان و کمک به توسعه و رونق دوچندان این شرکتها از موضوعات مهمی است که در قانون جهش تولید به آن تاکید شده است.
صادقی حسابرس کل امور اجتماعی نیز به تشریح عملکرد دستگاههای مرتبط با قانون جهش تولید دانش بنیان و چالشهای نظارتی آن با تاکید بر صندوقهای غیردولتی پژوهش و فناوری پرداخت.