برداشت انبه نارس از سطح باغات استان سیستان و بلوچستان آغاز شد و 60 درصد از انبه استان به صورت نارس برداشت و براي تهيه و توليد ترشي وارد کارگاههاي خانگي مي شود.
به گزارش خبرگزاری صداوسیما مرکز سیستان و بلوچستان، رئیس سازمان جهاد کشاورزی سیستان و بلوچستان گفت: 60 درصد از انبه استان به صورت نارس برداشت می شود و برای تهیه و تولید ترشی وارد کارگاههای خانگی می شود.
سید محمدرضا سیدحسینی افزود: برداشت انبه از سطح باغات میوه های گرمسیری استان از اواخر اردیبهشت آغاز و تا پایان تیر ادامه دارد.
وی افزود : 1500 هکتار از باغات استان به کشت انبه اختصاص دارد و پیش بینی می شود تا پایان فصل برداشت 17 هزار تن انبه از باغات استان برداشت و روانه مصرف شود .
سید حسینی شهرستانهای زرآباد، ، دشتیاری ، سرباز، نیکشهر، قصرقند و چابهار را از عمده مناطق کشت انبه در این استان ذکر کرد
وی گفت : 60 درصد از انبه استان و غالبا ارقام محلی به صورت نارس برداشت می شود و برای تهیه و تولید ترشی وارد کارگاههای خانگی می شود و 40 درصد باقی مانده نیز شامل ارقام وارداتی و تجاری مثل سندری ، چوسا، لنگرا ،صدا بهار و سنسیشن از اواخر خرداد وارد کارگاهای رنگ آوری شده و سپس به اقصی نقاط کشور ارسال می شود.