مدیر کل دفتر بهره برداری گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی، کهگیلویه و بویر احمد را برای کشت و فراوری گیاهان دارویی را مطلوب تر از دیگر نقاط کشور دانست.
وی افزود: این استان با برخورداری از ۵ اقلیم آب و هوایی رویشگاه ۴۸۰ گونه گیاه دارویی است که کیفیت و سودآوری این گیاهان ۵ برابر مناطق دیگر است .
مدیر کل دفتر بهره برداری گیاهان دارویی وزارت جهاد کشاورزی افزود: با این حال میزان بهره برداری از این گنجینه اقتصادی بومی اندک و به صورت سنتی است .
وی از اعلام آمادگی وزارت جهاد کشاورزی برای حمایت از توسعه کشت گیاهان دارویی در استان اشاره کرد وادامه داد: به کشاورزان متقاضی کشت این نوع محصولات یارانه و تسهیلات مناسب پرداخت می شود.
مدیرکل طرح توسعه گیاهان دارویی وزارت جهادکشاورزی سطح زیر کشت گیاهان دارویی در کشور را بیش از ۲۸۰هزارهکتار ذکر کرد و گفت:
درآمد حاصل از فرآوری وصادرات محصولات فرعی گیاهان دارویی بیش از ۵۰۰ میلیون دلار است که این میزان درآمد زایی به نسبت استعداد وظرفیت کشور رضایت بخش نیست.
زینلی توسعه گیاهان دارویی را همچنان از اولیتهای اصلی کشور خواند و افزود : براساس طرح محوری گیاهان دارویی و با هدف ساماندهی فعالیتها از این پس برای هر استان ۵ گیاه متناسب با شرایط اقلیمی هر منطقه سیاستگذاری و برنامه ریزی می شود و کشتهای خارج از این برنامه حمایت نمی شوند.