این سیارک ممکن است میزبان بلوکهای سازنده حیات باشد و اگر همه چیز طبق برنامه پیش برود، حدود یک دهه بعد، فضاپیمای امارات متحده عربی را ملاقات خواهد کرد.
فضاپیمای اماراتی به نام شیخ نامگذاری خواهد شد: نام آن MBR Explorer خواهد بود. MBR Explorer اولین سیارک خود را در سال ۲۰۳۰ ملاقات خواهد کرد و یک مسیر مداری را دنبال میکند که به آن امکان میدهد از چندین سیاره در طول مسیر عبور کرده و سرعت بگیرد. (معمولاً فضاپیماها برای صرفه جویی در مصرف سوخت، چنین "کمکهای گرانشی" را از سیاراتی مانند زهره یا مریخ دریافت میکنند و برای آزمایش ابزار خود مشاهدات جانبی انجام میدهند.)
هدف این ماموریت این است که پس از عبور از شش سیارک در سال ۲۰۳۴ با یک فرودگر کوچک، سیارک Justitia را لمس کند. این سیارک ممکن است مولکولهای آلی در سطح خود داشته باشد. مواد آلی بلوکهای سازنده، مولکولهای پیچیدهای هستند که میتوانند در شرایط مناسب زندگی را تشکیل دهند.
به طور کلی، دانشمندان به دنبال کشف آب و مواد آلی در سراسر منظومه شمسی هستند تا درک بهتری از چگونگی پیدایش حیات در زمین داشته باشند.
بنا بر اعلام وبگاه سازمان فضایی ایران، دانشمندان معتقدند؛ این جستجو ممکن است به ویژه در مورد Justitia که ممکن است در مکانی نزدیکتر به سیاره ما شکل گرفته و سپس به موقعیت فعلی خود در کمربند سیارکی بین مریخ و مشتری مهاجرت کرده، مهم باشد.
چهار ابزار علمی برای بررسی زمینشناسی، ترکیب و ساختار سیارکها اعلام شدهاند: یک دوربین با وضوح بالا، یک دوربین مادون قرمز حرارتی، یک طیفسنج طول موج میانی و یک طیفسنج مادون قرمز.
آژانس فضایی امارات در سال ۲۰۱۴ تشکیل شد و یکی از جوانترین آژانسهای فضایی در جهان است. مدارگرد مریخ Hope امارات متحده عربی که در سال ۲۰۲۰ پرتاب شد، اولین فضاپیمای عربی بود که به مدار سیاره سرخ رسید.