دور یک چهارم نهایی پنجاه و هفتمین دوره مسابقات پینگ پنگ انفرادی و دوبل قهرمانی جهان در ناتال در حومه دوربان آفریقای جنوبی پیگیری شد.
دور یک چهارم نهایی:
انفرادی مردان:
فان ژن دونگ از چین ۴ - ۱ عمر عصار از مصر
لیانگ جینگ کون از چین ۴ - ۲ توموکازو هاریموتو از ژاپن
ما لونگ از چین ۴ - ۱ لین گائو یوآن از چین
آندرس لیند از دانمارک ۱ - ۴ وانگ چوکین از چین
نیما عالمیان (به علت مصدومیت)، امیرحسین هدایی و امین احمدیان در دور اول حذف شدند. نوشاد عالمیان در دور سوم از مسابقات کنار رفت.
انفرادی زنان:
سون یینگ شا از چین ۴ - ۰ هان یینگ از آلمان
هینا هایاتا از ژاپن ۴ - ۳ وانگ ییدی از چین
چن مِنگ از چین ۴ - ۰ میما ایتو از ژاپن
چن شینگ تونگ از چین ۴ - ۰ وانگ مان یو از چین
نیمه نهایی:
دوبل مردان:
فان ژن دونگ و وانگ چوکین از چین ۳ - ۱ لی سانگ سو و چو دای سیونگ از کره جنوبی
دیمیتری اوفچاروف و پاتریک فرانژیسکا از آلمان ۲ - ۳ جانگ وو جین و لیم جونگ هون از کره جنوبی
تیم امین احمدیان و امیرحسین هدایی در دور اول با شکست از تیم آلمان یک حذف شد. تیم نیما و نوشاد عالمیان پس از پیروزی بر تیم آلمان دو، در دور یک شانزدهم نهایی از تیم پورتوریکو شکست خورد و حذف شد.
دوبل زنان:
شین یو بین و جیون جی هی از کره جنوبی ۳ - ۰ سون یینگ شا و وانگ مان یو از چین
وانگ ییدی و چن منگ از چین ۳ - ۱ میو ناگازاکی و میو کیهارا از ژاپن
ایران در بخش انفرادی و دوبل زنان نماینده نداشت.
در دوره قبل در سال ۲۰۲۱ در انفرادی مرداان فان ژن دونگ از چین و ترولز مورگارد از سوئد اول و دوم و لیانگ جینگ کون از چین و تیمو بول از آلمان سوم مشترک شدند. در انفرادی زنان وانگ مان یو از چین با شکست سون یینگ شا از چین قهرمان شد و منگ چن از چین و وانگ ییدی از چین سوم مشترک شدند.
در دوبل زنان تیم سون یینگ شا و وانگ مان یو از چین با شکست زوج میما ایتو و هینا هایاتا از ژاپن اول شد و تیم چن منگ و کیان تیان یی از چین و تیم نی شیا لیان و سارا دنوت از لوکزامبورگ سوم مشترک شدند. در دوبل مردان تیم ماتیاس فالک و کریستین کارلسون از سوئد بر تیم جانگ وو جین و لیم جونگ هون از کره جنوبی غلبه کرده و قهرمان شدند. تیم لیانگ جینگ کون و لین گائو یوآن از چین و تیم یوکیا اودا و شونسوکه توگامی از ژاپن سوم مشترک شدند. در رده بندی مدالی پایانی نیز تیم چین با ۴ طلا ۱ نقره ۵.۵ برنز قهرمان شد و تیمهای سوئد با یک طلا و نقره دوم و ژاپن با ۲ نقره و یک برنز سوم شدند.
رقابتهای پینگ پنگ انفرادی قهرمانی جهان هر دو سال یک بار برگزار میشود و در سال ۲۰۲۵ شهر دوحه قطر میزبان خواهد بود.
در تاریخ این رقابتها که از سال ۱۹۲۶ سابقه برگزاری دارد، در مجموع مسابقات انفرادی و دوبل چین با ۱۵۱ مدال طلا، ۱۰۳ نقره و ۱۶۵.۵ برنز در صدر قرار دارد و مجارستان با ۶۸ طلا ۵۹ نقره و ۷۳.۵ برنز دوم و ژاپن با ۴۸ طلا ۴۰ نقره و ۷۵ برنز سوم هستند. ایران تاکنون در پینگ پنگ قهرمانی جهان مدال کسب نکرده است.
در تاریخ رقابتها در بخش انفرادی، دوبل و تیمی مردان، ویکتور بارنا از مجارستان / انگلیس (۱۹۲۹ تا ۱۹۵۴) با ۲۲ طلا ۷ نقره و ۱۲ برنز رکورددار است. میکلوش شابادوس از مجارستان (۱۹۲۹ تا ۱۹۳۷) با ۱۵ طلا ۶ نقره و ۳ برنز دوم و بوهومیل وانا از چکسلواکی (۱۹۳۵ تا ۱۹۵۵) با ۱۳ طلا ۱۰ نقره و ۷ برنز سوم است. ما لونگ از چین (۲۰۰۶ تا ۲۰۲۲) با ۱۳ طلا یک نقره و ۳ برنز در رده چهارم قرار گرفت.
در بخش انفرادی، دوبل و تیمی زنان، ماریا مدنیانشیکی از مجارستان (۱۹۲۶ تا ۱۹۳۶) با ۱۸ طلا ۶ نقره و ۴ برنز در صدر قرار گرفت و آنگلیکا روزینو از رومانی (۱۹۳۷ تا ۱۹۵۷) با ۱۷ طلا ۵ نقره و ۸ برنز دوم و وانگ نان از چین (۱۹۹۷ تا ۲۰۰۸) با ۱۵ طلا ۳ نقره و ۲ برنز سوم هستند.