رئیس مرکز بهداشت کیش گفت: در دوماه گذشته ۴۳۵ کیلو گرم مواد غذایی، بهداشتی و خوراکی فاسد کشف و معدوم شد و یک مرکز تهیه و توزیع مواد غذایی متخلف نیز پلمب شد.
وی گفت: تمامی متصدیان مراکز تهیه و توزیع مواد غذائی، خوراکی و بهداشتی زیر ذره بین بازرسان بهداشت محیط هستند و براساس قانون ماده ۱۳ مواد خوردنی، آشامیدنی، آرایشی و بهداشتی پیگیری و با متخلفان برخورد خواهد شد.
دکتر رضانیا هدف از نظارتها را حفظ و ارتقای سلامت شهروندان و پیشگیری از بروز بیماریهای منتقله از آب و غذا عنوان کرد.
وی گفت: ۸ نفر از کارشناسان و بازرسان بهداشت محیط مرکز بهداشت کیش در دوماه گذشته در جریان بازدید از اماکن عمومی و مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی، ۷ مرکز متخلف را به دادگاه معرفی کردند.
رئیس مرکز بهداشت کیش گفت: در این مدت ۴۴ نوبت نمونه برداری از مواد غذایی، ۱۸ نوبت نمونه برداری میکروبی و شیمیایی از آب آشامیدنی، ۴ نوبت بازدید از مدارس و مهدهای کودک، ۵ نوبت بررسی آلودگی ناشی از فاضلاب، ۱۲ نوبت نمونه برداری از نان، ۵۹ نوبت صدور صلاحیت بهداشتی، ۶۸۰ نوبت اندازه گیری کلر از آب آشامیدنی، ۳۴ نوبت اخطار بهداشتی و ۳ هزار و ۶ نوبت سنجش مواد غذایی با تجهیزات سیار از مهمترین اقدامات انجام شده در زمینه بهداشت محیط در کیش است.
وی خاطرنشان کرد: با توجه به اینکه در دو ماهه گذشته ۶۴ شکایت بهداشتی مردمی توسط کارشناسان بهداشت محیط کیش رسیدگی شد.
رئیس مرکز بهداشت کیش، گفت: شهروندان با مشاهده هرگونه تخلف بهداشتی در مراکز تهیه و توزیع مواد غذایی و اماکن عمومی میتوانند از طریق سامانه رسیدگی به شکایات مردمی و با شمارههای ۱۹۰ و ۴۴۴۲۳۳۱۱ موارد تخلف را گزارش دهند.
دکتر رضانیا گفت: متصدیان عرضه کننده مواد غذایی با رعایت شرایط بهداشتی و دقت در فروش و عرضه مواد غذایی سالم و با مشخصات بهداشتی فعالیت کنند تا سلامتی مردم به خطر نیفتد.