معاون جهاد کشاورزی مازندران: اردیبهشت ماه امسال ۱۲ میلیون و ۴۴۳ هزار قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای استان انجام شد.
مسعود احمدی حاجی افزود: برای تامین امنیت غذایی و تنظیم بازار، اردیبهشت ماه امسال ۱۲ میلیون و ۴۴۳ هزار و ۶۹ قطعه جوجه ریزی در مرغداریهای گوشتی استان مازندران انجام شد.
وی درباره تولید جوجه درجه یک کارخانجات جوجه کشی، مزارع مرغ مادر گوشتی، جوجه ریزی مزارع مرغ مادر و مرغ گوشتی استان در سامانه سماصط گفت: اردیبهشت ماه امسال
۴۳ میلیون و ۶۴۷ هزار و ۴۳ قطعه جوجه گوشتی در کارخانجات جوجه کشی و ۲۸ میلیون و ۴۰۶ هزار و ۳۵۹ قطعه جوجه گوشتی در مزارع مرغ مادر گوشتی استان تولید شد.
معاون بهبود تولیدات دامی سازمان جهاد کشاورزی مازندران با اشاره به جوجه ریزی ۱۲ میلیون و ۴۴۳ هزار و ۶۹ قطعهای در مزارع مرغ گوشتی و جوجه ریزی ۱۹۸ هزار و ۵۷۹ قطعهای در مزارع مرغ مادر گوشتی استان در اردیبهشت ماه امسال، افزود: پیش بینی میشود با این تعداد جوجه ریزی، ۲۲ هزار و ۹۰۸ تن گوشت سفید در استان تولید و به بازار مصرف عرضه شود.
وی تصریح کرد: یک میلیون و ۱۱ هزار و ۸۱۰ قطعه از جوجه ریزیهای انجام شده در اردیبهشت ماه امسال از نژاد آپلاس، ۳ میلیون و ۵۹ هزار و ۹۱۰ قطعه از نژاد آرین، ۷ میلیون و ۶۳۵ هزار و ۵۳۹ قطعه از نژاد راس و ۷۱۸ هزار و ۱۰ قطعه از نژاد کاب بود.